5YG

5 Young Generations (5YG)


5 YG is binnen de generatiewerking van onze faculteitskring opgericht met slechts één doel voor ogen: de laatste 5 promotiejaren van onze faculteit bijeenbrengen en contacten onderhouden. Of je nu de eeuwige student bent gebleven of meteen na je studies het werkleven bent ingedoken, het is niet altijd makkelijk om contacten met je jaargenoten te onderhouden. Met enkele behoud je misschien nog een goed contact, maar ongetwijfeld zijn er velen, waar je niet meer mee afspreekt, maar die je nog eens graag zou terug zien. 5YG wil je graag helpen deze contacten te onderhouden.

Het concept is eenvoudig: een aantal keer per jaar organiseren de 5YG leuke activiteiten om iedereen nog eens samen te brengen en te bouwen aan je netwerk.

Daarnaast nodigen we ook iedereen uit op 2 grote evenementen van Ekonomika: het galabal en de Alumnidag. Op het galabal ontmoet je je jaargenoten in de speciale 5YG-ruimte. En op de jaarlijkse alumnidag in oktober zorgen we voor een programma op maat voor de jongste afgestudeerden. Kijk snel naar de activiteitenkalender hieronder en volg ook de activiteiten van 5YG op facebook.

Voor meer informatie, wendt u tot Brecht Wille, voorzitter van 5YG (brecht.wille@gmail.com).