21/03/2019 - Achter de schermen bij Royal Antwerp FC

 
Een blik achter de schermen bij RAFC
- donderdag 21 maart -  
Beste alumnus,

Op donderdag 21 maart zijn we te gast bij voetbalclub Royal Antwerp FC (RAFC). We krijgen er een unieke rondleiding in het Bosuilstadion en verdiepen ons in het businessmodel van de club met Business & Communication Manager Dimitri Huygen en sporteconoom prof.Wim Lagae.
 
The Great Old is alive and kicking, want hoewel de club pas voor het tweede seizoen terug in eerste klasse is, zit ze nog steeds op schema om volgend jaar Europees te spelen! Een nieuwe eigenaar (Paul Gheysens), een nieuwe sportieve directeur (Luciano D'Onofrio), een nieuwe trainer (László Bölöni) en een resem nieuwe spelers maken bij Antwerp wel degelijk het verschil.
 
Dankzij deze nieuwe wind moest ook de infrastructuur gemoderniseerd worden: in 2017 kwam er een nagelnieuwe hoofdtribune en in de loop van dit jaar wordt de rest van het stadion gerenoveerd... investeringen die aardig wat geld kosten. 

Waar komt het geld vandaan en wat doet de club ermee? Dimitri Huygen, Business & Communication Manager van de club, legt het uit in zijn presentatie over het RAFC businessmodel. Aansluitend licht sporteconoom Wim Lagae, hoofddocent sportmarketing aan onze Antwerpse FEB-campus, dit verder toe vanuit de academische invalshoek.
 
Daarna krijgen we een begeleide rondleiding door het Bosuilstadion met een unieke blik achter de schermen van het voetbalveld. 
 
Het belooft een boeiende avond te worden, hopelijk ben jij er ook bij! 

Speciaal voor leden van Ekonomika Alumni en Absoc Alumni bieden we dit bedrijfsbezoek gratis aan. Hernieuw dus snel je lidmaatschap. Niet-leden betalen 10 euro.

Tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Antwerpen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 21 maart 2019
Kalender
Bosuilstadion
Jan Welterslaan
2100 Deurne
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: 10 euro
 
AGENDA
19:00
Ontvangst
19:30
Verwelkoming door Philip Naert (Ghelamco),
Hans D’Olieslager en Eva Boeckx, co-voorzitters Ekonomika Alumni regio Antwerpen
19:45
Presentatie over het RAFC businessmodel 2.0, door Business & Communication Manager Dimitri Huygen
20:25
Keynote prof. Wim Lagae, hoofddocent sportmarketing KU Leuven Campus Antwerpen

Een marketing- en economische audit van de industrietak voetbal.

Gaan sport en geld samen? Hoe bedreigend is geld in de sport? Hoe belangrijk is degelijke sportinfrastructuur? Sport, business en ethiek: hoe kan het beter? De kijk van een sporteconoom.
 
21:05
Q&A
21:15
Rondleiding door het Bosuilstadion
Bezoek aan de perszaal, kleedkamers, loges, hospitality ruimte …
21:45
Afsluitende drink aangeboden door RAFC
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: 10 euro

Je inschrijving is pas definitief na registratie - de plaatsen zijn namelijk beperkt - of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen.

Contact
Neem contact op met Hans D’Olieslager voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 10 euro aanrekenen.

Parking
Wie met de wagen komt, kan zich parkeren op P2. Klik hier om de parking op de kaart te bekijken. 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS