27/03/2019 - Bedrijfsbezoek Jan De Nul Group [volzet - wachtlijst]

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtlijst te plaatsen!

 
Bedrijfsbezoek Jan De Nul
- woensdag 27 maart -  
Beste alumnus,

Op woensdag 27 maart krijgen we een unieke blik achter de schermen bij Jan De Nul Group in Aalst, wereldleider in baggerwerken.
 
Ontdek tijdens dit bedrijfsbezoek hoe Jan De Nul door innovatie en investeringen een belangrijke internationale speler werd met imposante baggerprojecten over heel de wereld.

Bestuurder Dirk De Nul stelt er ons zijn familiebedrijf voor en legt uit hoe de nodige portie durf ervoor zorgde dat de onderneming van een kleine aannemer uitgroeide tot een heus baggerbedrijf.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in via onderstaande knop. Let op, de plaatsen voor dit bedrijfsbezoek zijn beperkt. Daarom kregen betalende leden van Ekonomika Alumni voorrang bij de inschrijvingen. Niet-leden kunnen zich vanaf nu ook inschrijven.
 
We kijken ernaar uit om je te ontvangen op deze activiteit!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Oost-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Woensdag 27 maart 2019
Kalender
Jan De Nul NV
Tragel 60
9308 Hofstade-Aalst
Kalender
Leden: 10 euro (inschrijvingen geopend)
Niet-leden: 20 euro (inschrijvingen vanaf 7 maart)
 
AGENDA
18:30
Ontvangst met koffie in de wintertuin
19:00
Verwelkoming door Patricia De Waele, voorzitter Ekonomika Alumni regio Oost-Vlaanderen
19:10
Bedrijfsvoorstelling door dhr. Dirk De Nul, bestuurder van de Group NV De Nul, met aansluitend bedrijfsfilm in het auditorium en rondleiding
20:30
Netwerkreceptie met een broodje en een drankje
22:00
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: 10 euro (inschrijvingen geopend)
Niet-leden: 20 euro (inschrijvingen vanaf 7 maart)

Aangezien het aantal deelnemers voor dit bedrijfsbezoek beperkt is, werd voorrang gegeven aan betalende leden. Vanaf nu staan de inschrijvingen open voor alle alumni.

Inschrijven kan tot en met woensdag 20 maart 2019. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE98 7350 2832 4893 van Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op met Patricia De Waele of Alain Verheyden voor bijkomende informatie over dit event.

Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we een compensatie aanrekenen van 10 euro voor leden en 20 euro voor niet-leden. Annuleren kan gratis tot en met woensdag 20 maart  2019.

Parking
Wie met het openbaar vervoer komt, kan aan het station in Aalst bus 59 nemen tot vlak voor de deur (halte Aalst J. De Nul).

Kom je met de wagen? Waarom niet carpoolen met mede-alumni? Je kan je wagen parkeren op de bezoekersparking. Klik hier om de parking op de kaart te bekijken. 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
JAN DE NUL GROUP
Vormgeven aan water en land. Van complexe offshore diensten voor zowel de fossiele als hernieuwbare energiesector, over grote bagger-en landwinningsprojecten op de rand van water en land tot alle mogelijke civiele en milieuwerken op het land.

Door de voortdurende investering in mensen en eigen materieel in combinatie met de intensieve samenwerking tussen de diverse divisies bestudeert en realiseert Jan De Nul Group complexe multidisciplinaire projecten van A tot Z. Keer op keer een totaalpakket, op een duurzame manier.
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS