04/10/2018 - Bedrijfsbezoek Reynaers Aluminium

 
 
Bedrijfsbezoek Reynaers Aluminium 
- donderdag 04/10 -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 4 oktober zijn we te gast bij Reynaers Aluminium in Duffel!

We worden uitgenodigd door Martine Reynaers, CEO van de Reynaers Group. We krijgen een blik achter de schermen op de Duffelse campus van dit familiebedrijf, dat uitgegroeid is tot een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor architecturale toepassingen. 

Na een boeiende keynote bezoeken we het gloednieuwe Technology & Experience Centre, waar nieuwe aluminium toepassingen ontwikkeld en getest worden. We kijken er onder andere binnen in de allereerste Virtual Reality-ruimte, AVALON, waarin je een virtueel bezoek kan brengen aan gebouwen die nog in de ontwerpfase zijn.

Aansluitend aan het bezoek van deze faciliteiten op de campus volgt een netwerkreceptie, aangeboden door Reynaers Aluminium, met de mogelijkheid om wat bij te praten.

Ben je er ook graag bij? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Antwerpen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 4 oktober 2018
Kalender
Reynaers Aluminium
Oude Liersebaan 266
2570 Duffel

(ingang parking bezoekers)
Kalender
Deelname is gratis
Vergeet je niet te registreren via onderstaande link!
 
AGENDA
19:30
Ontvangst door Hans D'Olieslager,
Voorzitter Ekonomika Alumni - regio Antwerpen
19:45
Presentatie door Martine Reynaers
CEO Reynaers Group

Bezoek aan het Reynaers Technology & Experience Center
21:30
Afsluitende receptie
aangeboden door Reynaers Aluminium
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Deelname aan dit evenement is gratis! Inschrijven kan via onze website: vergeet je niet te registreren via onderstaande link.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. 

Vervoer & Parking
Je kan parkeren op de bezoekersparking van Reynaers Aluminium, links van de campus.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
REYNAERS ALUMINIUM
De Reynaers Campus in Duffel is de thuisbasis voor de medewerkers van deze toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor architecturale toepassingen. Die worden gebruikt door een 5000-tal klanten wereldwijd voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s.

Gedreven door innovatie en ondernemerschap stelt de Reynaers Aluminium de klant steeds centraal. Het versterken van de klanten door het aanbieden van performante producten, gaat hand in hand met het beschikbaar stellen van expertises op vlak van automatisatie en digitalisatie. Daarnaast bouwt het bedrijf dagelijks aan een breed netwerk van architecten, aannemers en projectontwikkelaars om de marktpositie verder te versterken.

Daarom investeert Reynaers Aluminium aan een kant sterk in onderzoek en ontwikkeling om steeds de beste raam-, deur- of schuifraamsystemen op de markt aan te bieden, waarbij design, comfort, energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaam materiaalgebruik centraal staan. Deze systemen worden uitvoerig getest in het Technology Centre en voldoen aan alle internationale normen en voorschriften.  Aan de andere kant focust het bedrijf ook sterk op digitalisatie, van processen maar ook van de beleving.  Zo hebben ze in het Experience Centre de allereerste Virtual Reality ruimte, AVALON, die specifiek werd ontwikkeld voor architectuur toepassingen, waarbij bezoekers virtueel een bezoek kunnen brengen aan een gebouw dat nog in ontwerpfase is.
CORPORATE PARTNERS