20/09/2018 - Bedrijfsbezoek Skyline Communications

 
 
Skyline Communications 
- donderdag 20/09 -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 20 september nodigen we je graag uit voor een blik achter de schermen van Skyline Communications in Izegem.
 
Deze wereldwijd toonaangevende leverancier van software voor netwerkbeheer haalde in 2017 al voor de tweede keer de felbegeerde 'Leeuw van de Export' binnen! Met deze award worden Vlaamse bedrijven bekroond voor hun opvallende exportresultaten. En dat is niet moeilijk om te begrijpen als je weet dat hun netwerkbeheerplatform DataMiner geïntegreerd is in meer dan 5500 stuurprogramma’s over 125 landen!
 
We worden verwelkomd in het recent gebouwde energiezuinige hoofdkantoor. Niet veel later krijgen we een presentatie waarbij duidelijk wordt hoe het bedrijf zijn internationale opmars heeft kunnen waarmaken. Aansluitend worden we in het hoofdkantoor rondgeleid en wordt een tipje van de sluier gelicht over de uitbreidingsplannen.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 20 september 2018
Kalender
Skyline Communications
Ambachtenstraat 33
8870 Izegem
Kalender
Leden & partner: gratis
Niet-leden: €15
 
AGENDA
19:00
Ontvangst
19:30
Voorstelling Skyline Communications
20:15
Bedrijfsrondleiding
20:45
Netwerkreceptie met een hapje
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden & partner: gratis
Niet-leden: €15

Je inschrijving is definitief na registratie en ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer 467-6190751-07 van Ekonomika West-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 15 euro aanrekenen.

Vervoer & Parking
Je kan parkeren op de parking van Skyline Communications. 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
SKYLINE COMMUNICATIONS
Bij Skyline Communications draait alles om innovatie. Het bedrijf investeert continu in onderzoek en de ontwikkeling van software. Hierbij streven ze naar slimmere softwaretoepassingen om klanten te helpen hun operationele kosten te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.
 
Skyline Communications levert een end-to-end multi-vendor netwerkbeheer en OSS-oplossingen voor de broadcast-, satelliet-, kabel-, telecom- en mobiele industrie.
 
Het netwerkbeheerplatform DataMiner, hun vlaggenschip, is wereldwijd in meer dan 5500 stuurprogramma’s geïntegreerd voor de interface van apparaten. Het biedt een overvloed aan functionaliteiten, waaronder onbeperkte toegang tot het web, alarmering, e-mail en sms-meldingen, langetermijntrends, professionele rapportage, geavanceerde automatisering, servicebeheer en nog veel meer.
 
Momenteel is Skyline Communications bezig met een nieuwbouw van 12 bouwlagen en 50 meter hoogte. Naast uitbreidingsmogelijkheden voor het bestaande bedrijf, is deze nieuwbouw bedoeld voor de verhuur van kantoorruimtes en als technologie- en incubatiecentrum waar starters en jonge bedrijven uit de ICT sector welkom zijn.
CORPORATE PARTNERS