26/04/2018 - Bedrijfsbezoek Volvo Trucks Gent

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtlijst te plaatsen!

 

 
Volvo Trucks Gent
- donderdag 26/04 -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 26 april nodigen we je graag uit voor een exclusieve blik achter de schermen van Volvo Trucks Gent. Deze truckassemblagefabriek is de grootste ter wereld binnen de Volvo Groep en produceerde in 2017 maar liefst 43.512 vrachtwagens!

Bij aankomst word je verwelkomd met koffie en frisdrank en krijg je een boeiende presentatie over de fabriek. Zo kom je onder meer te weten waarom Gent in 1975 verkozen werd als thuisbasis boven Rotterdam en Hamburg, die ook op het selectielijstje stonden. Daarna trekken we de fabriek in en kan je ontdekken hoe het assemblageproces verloopt. Aansluitend volgt een netwerkreceptie met heerlijke broodjes. 

Wil jij er ook bij zijn? Haal dan je stevige schoenen al maar uit de kast en schrijf je snel in!

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Oost-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 26 april 2018
Kalender
Volvo Trucks Gent
Smalleheerweg 31
9041 Oostakker (Gent)

Volg deze routebeschrijving
aanmelden aan Gate 6
Kalender
Leden: €10
Niet-leden: €20
 
AGENDA
18:30
Ontvangst met koffie & frisdrank
18:45
Bedrijfspresentatie over Volvo Trucks Gent
19:15
Begeleid bezoek in de truckassamblagefabriek
20:45
Afsluitende netwerkreceptie met broodjes
21:30
Voorzien einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €10
Niet-leden: €20

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE98 7350 2832 4893 van Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 20 euro aanrekenen.

Vervoer & Parking
Volg deze routebeschrijving naar Volvo Trucks, aanmelden aan Gate 6 bij aankomst. Parkeren kan op de bezoekersparking naast de ingang of op de personeelsparking recht tegenover Gate 6.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
VOLVO TRUCKS
België werd in 1964 een thuisland voor Volvo Trucks dankzij haar vestiging in het Brusselse. In 1975 werd een nieuwe fabriek ingehuldigd te Gent, een locatie die de bovenhand haalde van onder meer Rotterdam en Hamburg.

Sindsdien is Volvo Trucks Belgium de enige truckfabrikant in België, maar dat wil niet zeggen dat ze geen belangrijke rol speelt. Integendeel, binnen de Volvo Groep is de Gentse vestiging de grootste vrachtwagenfabriek ter wereld. 

In Gent worden niet alleen vrachtwagens geassembleerd, maar worden ondertussen ook banden en velgen tot wielen gemonteerd. Bovendien is er een cabinefabriek waar “naakte” cabines volledig worden uitgerust voor montage op de chassis.

Ontdek meer over Volvo Trucks Gent tijdens het bedrijfsbezoek op 26 april!
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 50 activiteiten per jaar, je krijgt toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2018 al vernieuwd? Lid worden kost €45 per jaar, Young Alumni betalen slechts €25. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS