24/05/2018 - Bedrijfsbezoek Vyncke N.V.

 
 
Ontdek het succesverhaal achter Vyncke N.V.!
- donderdag 24/05 -  
Beste alumnus,

Op donderdag 24 mei nodigen we je graag uit voor een exclusieve blik achter de schermen van Vyncke N.V. in Harelbeke!

Vyncke N.V. maakt al vier generaties lang verbrandingsketels en groeide uit tot een gerenommeerde internationale speler op vlak van biomassaketels & biomassa-energie. In 2016 werden ze verkozen tot Onderneming van het Jaar, meteen de aanleiding voor ons als alumni-economisten om er een bedrijfsbezoek te organiseren.

FEB-alumnus Peter Vyncke, CEO van het familiebedrijf zal ons introduceren in de wereld van clean energy technology en geeft ons ook zijn visie op ondernemerschap. Vervolgens krijgen we te zien hoe het er op het hoofdkwartier van de groep achter de schermen aan toe gaat! We sluiten de avond af met een netwerkreceptie.

Ben je ook warmgelopen voor deze activiteit? Schrijf je dan snel in via onderstaande info.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Alumni for Entrepreneurship
& Bestuur regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 24 mei 2018
Kalender
Vyncke N.V.
Gentsesteenweg 224
8530 Harelbeke
Kalender
Leden: €30
Niet-leden: €45
 
AGENDA
18:30
Ontvangst met broodjes
19:00
Verwelkoming door Philippe Rooseleer – voorzitter Ekonomika Alumni for Entrepreneurship
19:05
Keynote door Peter Vyncke, CEO Vyncke N.V.

Hoe Vyncke N.V. Onderneming van het Jaar werd: een visie op ondernemerschap

Aansluitend Q&A
20:00
Rondleiding in de verbrandingsketelfabriek
21:00
Netwerkreceptie
 
> SCHRIJF HIER IN
Alumni for Entrepreneurship dankt haar trouwe sponsor:
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €30
Niet-leden: €45

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE64 7350 2975 6352 van Ekonomika Alumni For Entrepreneurship.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
Je kan parkeren op de bedrijfsparking van Vyncke N.V.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
VYNCKE N.V.
Vyncke N.V. ontwerpt en bouwt groene energiecentrales die biomassa en Solid Recovered Fuel (SRF) verbranden om thermische energie te produceren. De energie komt van stoom, heet water, thermische olie en heet gas, met of zonder elektriciteitsopwekking.

Sinds 1912 heeft het familiebedrijf expertise opgebouwd in het omzetten van biomassa naar energie. Louis Vyncke ligt aan de oorsprong van het bedrijf. Hij bouwde in Gullegem kolenketels om tot met vlasafval gestookte biomassaketels. Zijn zonen Michel en René verhuisden naar Harelbeke en kochten een oude treinhal voor de productie van de ketels. Deze hal vormde de basis voor Vyncke N.V. zoals het vandaag bestaat.

Toen de handel in vlas in de jaren '70 verdween ontdekte Dirk Vyncke nieuwe mogelijkheden, zoals energie uit houtafval. Onder zijn bewind raakt Vyncke N.V. ook bekend in de rest van de wereld. Vandaag zet de 4e generatie met Peter en Dieter Vyncke het succesverhaal voort en blijft het bedrijf groeien met 300 mensen wereldwijd! 
CORPORATE PARTNERS