04/02/2018 - The Bootleg Beatles in De Roma

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.

Er zijn veel coverbands van The Beatles. Er is er maar één die uitverkochte concerten speelde in The Royal Albert Hall, Wembley Stadion, The London Palladium en al verschillende malen aantrad op Glastonbury.

Er is er maar één die bejubeld werd door Sir Paul McCartney en George Martin en waarvan George Harrison ooit zei dat ze “de akkoorden beter beheersten dan hijzelf dat ooit gedaan had”. Er is maar één die er zo exact uitziet en klinkt als The Fab Four dat je je terug in volle beatlemania waant. The Bootleg Beatles zijn een fenomeen. 

Ze ontstonden in de vroege jaren ‘80 en speelden sinds toen meer dan 5.000 concerten. Zo herhaalden ze het rooftopconcert op de Apple Building tweemaal, en speelden ze in de UK op alle plaatsen waar de Beatles zelf passeerden op hun laatste tour in eigen land. The Bootleg Beatles is gewoon de allerbeste Beatlescoverband ter wereld, en we zijn dan ook blij en fier dat ze eindelijk naar De Roma komen. www.bootlegbeatles.be

Uitverkocht concert, maar NOG NIET voor Ekonomika-leden. Bestel NU je tickets !

Datum
Zondag 4 februari 2018

Locatie
De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Agenda

19:20 Samenkomst. Kom goed op tijd, aub, want er zijn geen genummerde plaatsen.
20:00 Aanvang concert van The Bootleg Beatles

Registratie
Ekonomika Alumni leden (die dit jaar hun lidgeld betaalden) en hun partner (toegangsticket + 2 drankjes pp): €30 pp
Ekonomika Alumni die (nog) geen lid zijn (omdat zij hun lidgeld niet betaalden) en hun partner (enkel toegangsticket): €30 pp
Inschrijvingen zijn geopend tot uitputting van tickets, gekocht door Ekonomika Antwerpen.
Beperkte beschikbaarheid (60 tickets).

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen met vermelding “The Bootleg Beatles + aantal personen”.

Praktisch
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.
Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien u ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen.

Parking
Klik hier voor meer info omtrent de bereikbaarheid van De Roma.

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.