05/09/2017 - Chris Lebeer: Scale up als “game changer” in de klassieke industrie

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.

Chris Lebeer studeerde burgerlijk ingenieur en economie aan de KU Leuven, en vervolgde zijn studies bij MIT. Professioneel was Chris manager bij McKinsey, Bekaert en CEO van Banksys, Delaware, EFQM, ACV Heating en is hij beheerder, (private equity partner) van verschillende startups en scale-ups (Betafence, GSE, Incofin, Verwater, Tinibus,...) en voorzitter van de Raad van Bestuur van Sprimoglass.

Chris brengt zijn rijke ervaring en inzichten onder andere aan de hand van het Sprimoglass verhaal, een onderneming die van klassieke ramen- en deurenfabrikant op korte tijd doorgroeide tot marktleider. Hij zal het ondermeer hebben over het belang van “leiderschap”, bedrijfscultuur, innovatie en productieverbetering, maar vooral over hoe een bedrijf de waardeketen kan omdraaien met een jong team. 

Datum
Dinsdag 5 september 2017

Locatie
KU Leuven Campus Brussel, Stormstraat 2, 1000 Brussel

Agenda

18:30 Onthaal met broodjes
19:00 Start event
Nakeuvelen kan met een glaasje wijn

Registratie
Ekonomika Alumni leden: 5 euro pp
Niet-leden: 10 euro pp

Registratie is verplicht.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekening nummer BE24 7350 4592 4838 van Ekonomika Alumni Brussel.

Praktisch
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.
Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien u ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Parkeren kan in de parking van de campus (inrit parking hotel Radisson, Wolvengracht 41), indien u uw naam en nummerplaat voor vrijdag 1 september om 11.00u doormailt naar Katrien van het secretariaat (katrien.wauters@kuleuven.be). De parking sluit om 21u45.

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.