29/11/2018 - Ekonomika Alumni goes Curling!

 
 
Curlinginitiatie
- donderdag 29/11 -  
Beste alumnus,
 
Zit jij vierjaarlijks gekluisterd aan je televisie vanwege de Winterspelen en wil je graag zelf eens op het kunstijs staan als ‘skip’, ook wel de aanvoerder van het curlingteam? Kom het uitproberen op donderdag 29 november tijdens de initiatieles bij Curling Club Zemst, één van de drie officiële curlingbanen in België!

Je leert er alle kneepjes van het vak, zodat je na wat oefenen de steen van 19,1kg moeiteloos in het huis (i.e. de gekleurde rode cirkel) van de tegenspelers krijgt. Niet alleen de 'skip' heeft een belangrijke rol in het spel, want curling is een echte teamsport. Zo zijn de vegers onmisbaar: zij bepalen namelijk de baan van de steen door het ijs glad te vegen. Ook hiervoor zijn er verschillende technieken, die we ter plekke aangeleerd krijgen van professionals. 

Na het oefenen houden we onze eigen Alumni Winterspelen en kan je met jouw team strijden voor het felbegeerde goud. We zijn alvast benieuwd welk team er met de gouden medaille naar huis gaat! Afsluiten doen we aan de bar met een drankje, aangeboden door Ekonomika Alumni en Absoc Alumni.

Ben je er ook graag bij? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni en Absoc Alumni
Bestuur regio Antwerpen en Vlaams-Brabant
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 29 november 2018
Kalender
Curling Club Zemst
Driesstraat 8
1982 Zemst
Kalender
Leden: €25
Niet-leden: €35
 
AGENDA
18:30
Ontvangst en mentale voorbereiding
19:00
Curling initiatie 
Aanleren van de technieken
Wedstrijd: Alumni Winterspelen
21:00
Gezellig nakeuvelen met een drankje,
aangeboden door Ekonomika Alumni en Absoc Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €25
Niet-Leden: €35

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
Aan Curling Club Zemst is er voldoende parking voorzien. 

Kleding
Voorzie warme kledij dat comfortabel zit en gemakkelijke schoenen. Handschoenen en een muts kunnen zeker een meerwaarde betekenen voor zij die het snel koud hebben.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
CORPORATE PARTNERS