21/06/2017 - Geschiedenis en toekomst Rock Werchter: museum rondleiding

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.

De zomer is bijna daar, en zo ook het festivalseizoen! Traditioneel is de échte start hiervan onze lokale pracht: Rock Werchter.

Het is intussen een niet meer weg te denken evenement in onze streek en een uithangbord voor de gemeente Werchter, maar hoe zijn Hedwig De Meyer en Herman Schueremans in 1975 gestart? Welke moeilijke periodes en gloriemomenten zijn al gepasseerd? Hoe gaat een gemeente als Werchter om met een dergelijk massa evenement, nu en in de toekomst.

Op woensdag 21 juni duiken we samen met jullie in de rijke geschiedenis van het festival en de gemeente tijdens een bezoek aan het Belevingscentrum Rock Werchter.

We sluiten een ongetwijfeld boeiende en gezellige avond af met enkele heerlijke streekbiertjes van de lokale brouwerij Jack-Op.

Schrijf snel in - beperkte plaatsen!

Datum    
Woensdag 21 juni 2017

Locatie    
Belevingscentrum Rock Werchter, Amerstraat 1, 3118 Werchter (Rotselaar)

Agenda
18:00    Ontvangst met broodjes
18:30    Rondleiding met gids
20:00    Receptie met o.a. streekbier Jack-Op

Registratie    
Leden: 15 euro
Niet-leden: 25 euro

Schrijf snel in - beperkte plaatsen!

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekening nummer BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.


Praktisch    
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en toch op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Indien je je inschrijft en achteraf niet aanwezig bent, zal de inschrijving alsnog aangerekend worden.

Parking    
Voldoende parking ter plaatse.

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.