16/05/2019 - "Gespreksavond internationaal ondernemen" met Frank Monstrey

 
"Gespreksavond internationaal ondernemen" met Frank Monstrey
- donderdag 16 mei -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 16 mei nodigen we je uit voor een boeiende keynote van alumnus en meervoudig ondernemer Frank Monstrey. Hij verwelkomt ons s’avonds met een hapje en een drankje in één van zijn recente projecten, de nieuwe golfclub “The National” in Sterrebeek en vertelt er zijn uniek verhaal als internationaal ondernemer. Voorafgaand is iedereen uitgenodigd op de golf. De ervaren golfers kunnen het compact-course spelen, de nieuwelingen krijgen een golf-initiatie van één van de top-golfpro’s van The National.

Geboren Oostendenaar, studeerde Frank Monstrey bedrijfseconomie aan onze Faculteit alvorens in 1989 met het Prins Albert Fonds naar Shanghai te trekken, waarna hij als bankier aan de slag gaat in Turkije. In 1993 richt hij zijn eigen bedrijf op en ontwikkelt projecten zowel in Turkije alsook in de landen van de voormalige Soviet Unie. Hij wordt als venture capitalist actief en investeert in vastgoedontwikkelling, hospitality, de maritieme sector, natural resources, energie, for-profit education, biotech en specialty retail.

Zijn traject leidt hem niet enkel naar Turkije, Rusland en Centraal-Azie, maar hij is ook actief dichter bij huis in België, Frankrijk en Nederland. In de periode 1999 en 2009 is hij ook actief in Canada en de USA en hij is betrokken bij zowel start-ups, hij investeerde in bestaande middelgrote bedrijven en heeft een ruime ervaring met fusies en overnames. In 2004 neemt hij een kleine olie & gas speler over in Kazachstan die hij 4 jaar later naar de beurs brengt in Londen, en waarin hij na een indrukwekkend groeitraject zijn belang verkoopt in 2017.

Ondertussen blijft hij actief in vastgoedontwikkelling in België, Polen en Spanje en in 2018 neemt hij een bedrijf over in ondiepe geothermie, waaraan hij op korte termijn twee andere bedrijven toevoegt met als bedoeling een belangrijke speler te worden in de productie en verkoop van duurzame energie (verwarming en verkoeling) in België. Verder zetelt hij in een aantal raden van bestuur en is hij voorzitter van de golfclub “The National”.

We kijken ernaar uit jullie te ontvangen op deze prachtige locatie voor een ongetwijfeld boeiend verhaal!

Tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Vlaams Brabant
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 16 mei 2019
Kalender
Golfclub The National
Du Roy De Blicquylaan 7
1933 Sterrebeek
Kalender
Leden: gratis (inschrijvingen geopend)
Niet-leden: 20 euro (inschrijvingen vanaf 15 april)
 
AGENDA
18:30
Ontvangst met hapjes
19:00
Initiatie golf: leer de kneepjes van het vak
20:00
Alumnus Frank Monstrey over internationaal ondernemen
21:00
Afsluitende netwerkreceptie
23:00
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden & partner: gratis (inschrijvingen geopend)
Niet-leden: 20 euro (inschrijvingen vanaf 15 april)

Aangezien het aantal deelnemers voor deze activiteit beperkt is, wordt voorrang gegeven aan betalende leden. Vanaf 15 april stellen we de inschrijvingen open voor alle alumni.

Je inschrijving is pas definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.

Contact
Neem contact op met Peter Lamens voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Aan golfclub The National is er voldoende parking voorzien. 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS