22/06/2017 - Het grote BREXIT debat tussen Alison Rose en Paul De Grauwe

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.

Op 23 juni 2016, stemden 51,9% van de Britten voor de uittreding van hun land uit de Europese Unie.

Een jaar later heeft de nieuwe Britse premier formeel EU-artikel 50 ingeroepen, en werden de eerste onderhandelingsposities bekend gemaakt.

Welk (Br)exit scenario maakt het meeste kansen? Kan Brexit eventueel nog vermeden worden, of stevenen wij sowieso af op een vechtscheiding?

UK Ambassadrice Alison Rose en LSE (en Emeritus KU Leuven) professor Paul De Grauwe debatteren er vrij en vrank vrank en vrij over. Het debat zal gemodereerd worden door top-journalist Rik Van Cauwelaert. Het debat zal in het Engels gevoerd worden.

Een unieke gelegenheid om, bij de start van de onderhandelingen, te verstaan waar de Britten naar toe willen gaan, en welke consequenties dit op Europa zal hebben. 

Datum
Donderdag 22 juni 2017

Locatie
Kanselarij auditorium van BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1 in Brussel

Agenda

18:30 Onthaal met broodjes
19:00 Start event
Nakeuvelen kan met een glaasje wijn

Registratie
Ekonomika Alumni leden: 5 euro pp
Niet-leden: 10 euro pp

Registratie is verplicht.
Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekening nummer BE24 7350 4592 4838 van Ekonomika Alumni Brussel.

Praktisch
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.
Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien u ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.
 

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.