25/04/2018 - Keynote Herman Verrelst

 
 
Herman Verrelst over zijn ervaringen als topmanager
- woensdag 25/04 -  
Beste alumnus,
 
Op woensdag 25 april nodigen we je graag uit op de Brusselse campus voor een boeiende avond met Biocartis-CEO Herman Verrelst.

Deze KU Leuven-alumnus zal er zijn vele ervaringen in verschillende sectoren toelichten: nadat dhr. Verrelst eerst verschillende start-ups runde, verhuisde hij in 2015 naar de Verenigde Staten om er Vice President van het miljardenbedrijf Agilent te worden. Afgelopen zomer keerde hij terug naar België, waar hij momenteel CEO is van de Mechelse specialist in moleculaire diagnostiek Biocartis

In dit interview in De Tijd gaf hij aan de typische go-all-in-mentaliteit van Silicon Valley naar België te willen brengen. In het steeds innoverende Silicon Valley leerde Verrelst hoe je marketingverhalen opbouwt voor baanbrekende producten. Deze skill is volgens hem cruciaal om nieuwe technologieën te commercialiseren. 
 
Ben je benieuwd naar zijn verhaal? Schrijf je dan snel in!
 
Hopelijk tot dan,

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Brussel
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Woensdag 25 april 2018
Kalender
KU Leuven campus Brussel
Warmoesberg 22
1000 Brussel
Kalender
Leden: €5
Niet-leden: €10
 
AGENDA
18:00
Ontvangst met broodjes
18:30
Keynote door dhr. Herman Verrelst, CEO Biocartis
19:30
Aansluitende netwerkdrink
21:00
Voorzien einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €5
Niet-leden: €10

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE24 7350 4592 4838 van Ekonomika Alumni Brussel.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
De campus is vlot bereikbaar met de trein vanaf Brussel-Centraal: in dit document vind je meer info over de ligging. 

Je kan parkeren onder de campus (ingang van Hotel Radisson, Wolvengracht 41). De parking sluit om 21u45! Geef je nummerplaat vooraf door als je hiervan gebruik wil maken.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HERMAN VERRELST
Nadat Herman Verrelst afstudeerde aan de KU Leuven, richtte hij Dataforce op, een start-up die data-analyse software ontwikkelde voor banken en telecombedrijven. Enkele jaren later stapte hij mee aan boord van chirurgisch softwarebedrijf Medicim.
 
In 2008 startte hij Cartagenia op, een spin-off van de KU Leuven in de ontwikkeling van software voor DNA-analyse. Daar zorgde Verrelst voor de commercialisering van de technologie waardoor het intussen in 150 ziekenhuizen en laboratoria wereldwijd wordt gebruikt.
 
Toen Cartagenia werd opgekocht, besloot hij naar de VS te trekken en kreeg hij de verantwoordelijkheid over de geneticadivisie bij Aligent, een wereldwijde leider in life sciences, diagnostiek en toegepaste chemische markten.
 
Nu is Verrelst terug in België en bestaat zijn taak als CEO van Biocartis voornamelijk uit de commerciële uitbouw van het bedrijf.
CORPORATE PARTNERS