17/05/2018 - Keynote Jurgen Ingels: Ondernemen anno 2018

 
 
Ontdek alles over ondernemen met Jurgen Ingels!
- donderdag 17/05 -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 17 mei nodigen we je uit voor de keynote van ondernemer Jurgen Ingels, in de nieuwe kantoren van KPMG te Antwerpen.

Jurgen Ingels, ook wel bekend van het televisieprogramma Leeuwenkuil, is een rolmodel voor ondernemers. Hij was de drijvende kracht achter Clear2Pay, een pioniersbedrijf in fintech, en bracht in 2017 B-Hive Europe tot leven samen met Wim De Waele. Maar daar stopt het niet bij: zijn ondernemingszin gaat verder dan het oprichten van bedrijven. Zo zetelt hij in de raad van bestuur van verschillende ondernemingen en helpt hij kleinere ondernemingen groeien met zijn bedrijf Scale-Ups.

Tijdens het seminarie deelt Jurgen Ingels zijn ervaringen als ondernemer en werpt hij zijn blik op de toekomst: “In de wereld van morgen is kennis irrelevant, we moeten meer inzetten op ondernemersvaardigheden”. Heb je zelf een prangende vraag over ondernemen? Stel ze persoonlijk aan dhr. Ingels tijdens de netwerkreceptie, aangeboden door KPMG, en kom het antwoord te weten!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Antwerpen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 17 mei 2018
Kalender
KPMG
Borsbeeksebrug 30
2600 Berchem - Antwerpen
Kalender
Gratis voor alumni
 
AGENDA
19:30
Ontvangst door de heer Peter Lauwers, Partner en Head of Advisory bij KPMG
19:45
Keynote sessie door topondernemer Jurgen Ingels
21:30
Afsluitende netwerkreceptie
 
> SCHRIJF HIER IN
 
Ekonomika Alumni regio Antwerpen dankt haar structurele sponsor:

PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Deelname aan dit bezoek is gratis voor alumni. Vergeet je niet te registreren via onderstaande link! 

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Indien je bent ingeschreven en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven.

Vervoer & Parking
Je kan je wagen parkeren in de ondergrondse parking van KPMG. Daar bel je aan bij de de KPMG ingang en neem je de lift naar de receptie op het gelijkvloers (niveau 0). Klik hier voor de route naar de parkeergarage.

Indien je met de trein komt, verlaat je het station via de hoofduitgang (richting spoor 1) en ga je bij de uitgang onmiddellijk naar rechts om de trap naar het spoor te nemen. Bovenaan de trap sla je links af en volg je de weg tot aan de volgende trap naar bendeden. Eens je beneden bent, ga je naar rechts, richting hoofdingang van KPMG.
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
JURGEN INGELS
Jurgen Ingels begon zijn studies Industrieel Ingenieur in Oostende, maar stopte hiermee wegens ziekte. Daarna trok de West-Vlaming naar Antwerpen om er politieke en sociale wetenschappen te studeren en behaalde er tevens een MBA.
 
Hij begon zijn carrière bij het toenmalige Gemeentekrediet (later Dexia) en werkte er rond projecten inzake risicokapitaal. “We hadden 100 miljoen Belgische frank ter beschikking om te investeren in technologiebedrijven, in eerste instantie in Vlaanderen en op termijn wereldwijd.”
 
Zijn werk bij de bank leerde hem dat betalingsverkeer zeer ongestructureerd verliep en tijdrovend was. Daarom richtte hij Clear2Pay op, een bedrijf dat zich toespitste op financiële technologie. Samen met investeerder Michel Ackermans bouwde hij Clear2pay uit tot een bedrijf met 450 mensen en een omzet van 40 miljoen euro.
 
In 2014 nam betalingsprovider FIS Clear2Pay over voor een bedrag van 375 miljoen euro. Sindsdien herinvesteert hij zijn winst in nieuwe ict-start-up’s. Daarnaast bundelde hij zijn fintech activiteiten en kennis en stampte samen met Wim De Waele B-Hive uit de grond.
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 50 activiteiten per jaar, je krijgt toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2018 al vernieuwd? Lid worden kost €45 per jaar, Young Alumni betalen slechts €25. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS