14/03/2019 - KULAK cantus

 
KULAK Cantus
- donderdag 14 maart -  
Beste alumnus,
 
Met veel plezier nodigen we je op donderdag 14 maart 2019 uit op de derde editie van onze cantus in de zweetkelder van de KULAK.

Samen met de studenten en het presidium van Ekonomika KULAK (FEB@ KULAK) wordt het een gezellige avond waar contact met de studenten en het zingen voorop staan, maar waar een pintje niet kan ontbreken.
 
We ontvangen je graag rond 19u30 in de Alma van de campus Kortrijk. Rond 20u00 starten we de cantus onder leiding van een gemengd comité van studenten en alumni. We voorzien een avond vol nostalgie met o.a. Tom Dooley, drie studentjes, my bonnie, Lore, Susanna  ...

Al wie ooit genoten heeft van een zalige cantus, mag niet ontbreken op deze unieke avond waar jong en oud elkaar zullen treffen. Zij die er vorige keren bij waren zullen dit kunnen bevestigen ...

Op tijd inschrijven is de boodschap, het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen!
 
Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 14 maart 2019
Kalender
Zweetkelder - onder de Alma
KU Leuven campus Kortrijk
Etienne Sabbelaan 53
8500 Kortrijk
 
Kalender
Leden: € 8
Niet-leden: € 15
 
AGENDA
19:30
Ontvangst in de Zweetkelder
20:00
Io Vivat
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: € 8
Niet-leden: € 15

Let op: het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen! 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE74 4676 1907 5107 van Ekonomika Alumni West-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS