Lidgeld

Ekonomika Alumni is de vereniging voor alle 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Het hele jaar door streven we ernaar om het netwerk van onze afgestudeerden te versterken, zowel op professioneel als op ontspannend vlak. Tijdens onze meer dan 60 activiteiten over heel Vlaanderen & Brussel willen we onze alumni verbinden en zo helpen ontplooien: eender waar ze wonen, in welke sector ze werken en van alle leeftijden.

Een jaar lang staat er een brede waaier aan activiteiten te wachten: je kan je professioneel netwerk verder uitbouwen tijdens verschillende netwerkevents en ziet ook je oude vrienden terug bij een frisse pint. Bovendien gunnen we je een blik achter de schermen op unieke bedrijfsbezoeken en blijf je je leven lang leren tijdens lezingen met topsprekers en boeiende seminaries. Als betalend lid krijg je tot 33% korting op deze activiteiten en geniet je van tal van voordelen! Ontdek hier alle voordelen.

 

Voordelen voor betalende leden:

 

Financiële Voordelen Members-Only Voordelen bij Partners

 

Krijg 33% korting op activiteiten en bespaar tot €200 per jaar.

 

Exclusieve activiteiten & gratis ECONnect magazine in je bus.

 

Ga voordelig sporten bij de KU Leuven of lees De Tijd aan 30% korting.

 

Ontdek hier alle voordelen!

 

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

 

Alumni Young Alumni

 

€ 45

 

€ 25

 

Hoe word ik lid?

 

 

Schrijf je lidgeld (€45/€25) over op rekeningnummer:

BE77 4310 6952 7142

van Ekonomika Alumni vzw, Naamsestraat 69, 3000 Leuven. 

Vermeld 'Lidgeld' en je naam en voornaam.

 

Het algemeen lidgeld bedraagt 45 euro voor alle afgestudeerden van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de 4 campussen : Leuven, Antwerpen, Brussel en Kortrijk. 

Young Alumni betalen slechts 25 euro. (Young Alumni zijn de afgestudeerden van de laatste 5 promoties van de 4 campussen). 

Samenwonende partners, beiden afgestudeerd zijn aan de FEB betalen slechts éénmaal lidgeld. Laat ons in dat geval weten dat jullie partners zijn.

 

Heb je nog vragen? Contacteer Hettie Murray op ons secretariaat: ekonomika-alumni@kuleuven.be

Ekonomika Alumni. Jouw levenslang netwerk.