04/04/2019 - Members-only bedrijfsbezoek bij Agristo [volzet - wachtlijst]

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtlijst te plaatsen!

 
Members-only bedrijfsbezoek bij Agristo
- donderdag 4 april -  
Beste alumnus,
 
Op donderdag 4 april brengen we een bezoek aan de nieuwe site van aardappelgigant Agristo NV in Wielsbeke. Gegeven het exclusieve karakter van de activiteit is deze voorbehouden voor betalende leden. 

Wist jij dat elke Belg per jaar 7 kg diepvries aardappelproducten consumeert per persoon en dat dat aantal in Amerika zelfs oploopt tot 15 kg?

Met nationale trots kunnen we je vertellen dat een groot deel van deze wereldwijde consumptie geproduceerd wordt in West-Vlaanderen! Het ambitieuze Agristo, medio jaren 80  opgericht door Luc Raes en Antoon Wallaeys, speelt in de sector van de diepvries aardappelverwerking op het hoogste wereldniveau mee met grote concerns als Mc Cain, Aviko, LambWeston, Clarebout …

Met de nieuwe investering in Wielsbeke (ca. 200 mln. euro – oude site Unilin) wil de groep doorstoten tot de Wereld Top 5, met de productie van 700.000 ton diepvries aardappelproducten op jaarbasis in haar 4 vestigingen in Wielsbeke, Harelbeke, Nazareth en Tilburg!

Het belooft dus weer een interessant bedrijfsbezoek bij deze West-Vlaamse parel, dat nog steeds in handen is van de stichtende families, en exporteert naar meer dan 120 landen!

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 4 april 2019
Kalender
Agristo NV
Ridder de Ghellinckstraat 9
8710 Wielsbeke
Kalender
Leden: 10 euro
(members-only)

deadline voor inschrijving: 25 maart 2019
 
AGENDA
18:30
Ontvangst op de Agristo site te Wielsbeke
19:00
Bedrijfspresentatie
19:30
Rondleiding op de nieuwe site in 2 groepen  
21:00
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Gegeven het exclusieve karakter van deze activiteit is er een maximumaantal van 50 inschrijvingen en is deze voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni.

Leden: 10 euro (members-only)
Deadline voor inschrijving: 25 maart 2019

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE74 4676 1907 5107 van Ekonomika Alumni West-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje voor 25 maart 2019. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Aan Agristo NV is er voldoende parking voorzien. 

Veiligheidsvoorschriften
Gezien de sector zijn de veiligheidsvoorschriften streng - deze worden na je inschrijving en betaling doorgestuurd via mail.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS