21/11/2018 - Netwerk met straffe ondernemers

 
Netwerk met straffe ondernemers
- woensdag 21/11 -  
Beste alumnus,
 
Op woensdag 21/11 zijn we te gast bij House of HR in Roeselare voor een unieke “dubbelpresentatie” van twee straffe ondernemers. Zowel CEO Rika Coppens als bestuurslid Conny Vandendriessche (en tevens CEO Stella P.), komen er met passie vertellen over entrepreneurship.
 
We worden ontvangen in het hoofdkantoor van House of HR, een bedrijf dat jou op het eerste zicht misschien niet veel zegt, maar je ongetwijfeld bekend voorkomt bij het horen van één van hun 11 merknamen ‘Accent Jobs’. Met meer dan 500 kantoren in Europa biedt het jobs aan voor meer dan 40.000 mensen! Daarmee behoort het bedrijf tot de grootste spelers in de sector.
 
Rika Coppens neemt ons mee in het bijzondere verhaal van spectaculaire groei en de toekomstige evoluties in de staffing market. Daarna deelt Conny Vandendriessche, die je misschien wel kent van het tv-programma ‘Leeuwenkuil’, haar ervaring in rekrutering en selectie.
 
Ben jij benieuwd naar de presentatie van deze dames? Schrijf je dan snel in voor deze activiteit, want de plaatsen zijn beperkt.

Het belooft een boeiende en aangename avond te worden, hopelijk ben jij er ook bij! 


Ekonomika Alumni 
Bestuur Regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Woensdag 21 november 2018
Kalender
House of HR
Beversesteenweg 576
8800 Roeselare
Kalender
Leden: gratis
Niet-leden: € 10

Inschrijven t.e.m. 18/11
 
AGENDA
18:15
Ontvangst
18:45
Presentatie Rika Coppens, CEO House of HR
19:15
Presentatie Conny Vandendriessche, CEO Stella P.
19:45
Afsluitende netwerkreceptie met een hapje & drankje
21:15
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden & partner: gratis
Niet-leden: € 10

Inschrijven kan tot en met zondag 18 november. Je inschrijving is definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer 467-6190751-07 van Ekonomika Alumni West-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 10 euro aanrekenen.

Vervoer & Parking
Je kan parkeren op de parking van House of HR
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
RIKA COPPENS
Alumnus Rika Coppens (HIR 1996) heeft een achtergrond in de cijferwereld en financiën en is sinds midden 2017 CEO van House of HR (HoHr).

Deze toonaangevende HR-dienstverlener richt zich op drie soorten medewerkers: general staffing, specialized staffing en engineering & consulting.
House of HR heeft een netwerk van meer dan 500 kantoren in Europa en legt een sterke aanwezigheid voor in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Zwitserland, maar is ook aanwezig in Spanje, Portugal, Roemenië en Polen.

House of HR is een ondernemend bedrijf dat tweemaal zo snel groeit als de markt en elke dag een job biedt aan meer dan 40.000 mensen. De Groep behaalde in 2017 de mijlpaal van bijna € 1,5 miljard omzet via haar merken: Abylsen, Accent, Continu, Covebo, Logi-technic, TEC Alliance, TimePartner, ibb Konstruktionsdienstleistung, AERO HighProfessionals, Redmore, Vialegis en ZAQUENSIS.
CONNY VANDENDRIESSCHE
Conny Vandendriessche, zaakvoerder van Stella P., is een onderneemster vol passie met 19 jaar ervaring in rekrutering en selectie. Ze bouwde Accent, dat deel uitmaakt van House of HR, uit tot een succesvolle groep met 8 ondernemingen, 2250 medewerkers en een omzet van 650 miljoen euro. Na een intense carrière droeg ze eind 2013 de operationele fakkel over en startte ze in 2014 met haar nieuwe passie: Stella P.

“Ondernemers hebben nood aan een rolmodel, denktanks of een raad van advies/bestuur, en willen zich laten omringen door de juiste mensen met relevante kennis”, vertelt ze. 
Stella P. heeft als focus het samenstellen van adviesraden en raden van bestuur. Ze gaan op zoek naar de juiste externe bestuurder die een meerwaarde betekent voor de onderneming.
 
Conny zetelt zelf in verschillende raden van bestuur en raden van advies (House of HR, Televic, Orac, JBC, …). Dankzij het tv-programma ‘Leeuwenkuil’, waar ze zetelt in een jury van investeerders, maakt nu ook het grote publiek kennis met haar.

Recent richtte ze een Fonds op dat uitsluitend vrouwelijke ondernemers wil steunen in hun ambities. Het nieuwe Fonds luistert naar de naam ‘We are Jane’ en kan al rekenen op een kapitaal van 10 miljoen euro.
CORPORATE PARTNERS