Nieuwjaarsevent West-Vlaanderen

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.

Beste Alumnus, Alumna,

Ekonomika Alumni West-Vlaanderen heeft het genoegen u en uw partner uit te nodigen op ons Nieuwjaarsevent bij Calant in domein De Cellen.

Callant Verzekeringen & Financieel Advies
Callant Verzekeringen & Financieel Advies is actief van de Noordzeekust tot de Maasvallei. Het bedrijf heeft vestigingen in Oostkamp, Heist, Antwerpen en Tongeren. Met meer dan 100 medewerkers bedienen ze vrije beroepen, familiale ondernemingen tot beursgenoteerde bedrijven. 

Als in oorsprong West-Vlaamse familiaal bedrijf is Callant al 25 jaar actief en gekend door zijn banden met de sportwereld. Denken we aan de wielerploeg Topsport-Vlaanderen Baloise, voetbalploegen KVO, AA Gent, STVV, RAFC en Cercle, maar ook Topvolley Callant Antwerpen. 

Ook vele individuele sporters doen beroep op de diensten van Callant. De particuliere markt wordt bediend met aparte teams die inzetten op digitalisatie. Zo sloot Callant in 10 jaar tijd al bijna 30.000 Fietsomnium polissen af, en is daarmee een absolute voorloper in het digitale verzekeringslandschap. Sinds kort is Callant ook actief in Financieel Advies en speelt daarmee een centrale rol in de levenslange gemoedsrust van de bedrijfsleider, de vrije beroeper en hun familie.

Domein De Cellen 
Domein De Cellen is één van de minder gekende beboste kasteeldomeinen rond Brugge. Het is gelegen op de afrit Oostkamp van de E40 Brugge-Gent.

Sinds 2012 huisvest domein De Cellen het hoofdkantoor van Callant Verzekeringen & Financieel advies. Het gebouw herbergt de administratieve diensten en biedt ook schitterende binnen- en buitenruimte voor netwerkevents. Callant Verzekeringen houdt van warme contacten met zijn klant. Ze ontvangen jaarlijks meer dan 2.000 genodigden op tal van bedrijfsevents. Wie zei er weer dat verzekeren saai was?

Praktische informatie

Datum
Vrijdag 3 februari 2017

Locatie
Domein De Cellen, Kapellestraat 113 te 8020 Oostkamp

Let op: De meeste GPS software kent het juiste adres niet. Het beste is afrit 9 te nemen richting Oostkamp om op het einde rechts af te slaan om een beetje verder opnieuw rechts af te slaan ter hoogte van de zwarte poort (aan de overkant van de parking van Hotel Vandervalk)

Agenda

18:30 Ontvangst
19:00 Bedrijfsvoorstelling Callant Verzekeringen & Financieel Advies
19:45 Jaarvoorstelling Ekonomika Alumni West-Vlaanderen
20:00 Uitgebreide Nieuwjaarsreceptie tot 22u

Registratie
Ekonomika Alumni leden en hun partner: gratis
Niet-leden: 15 euro

Registratie is verplicht.
Klik op de knop onderaan om je te registreren.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op rekening 467-6190751-07 van Ekonomika West-Vlaanderen. Indien u zich inschrijft en achteraf niet aanwezig bent, zal ook 15 euro pp aangerekend worden. 

Gelieve omwille van organisatorische redenen in te schrijven vóór maandag 23 januari 2017. 
Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 personen. 

Praktisch
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.
Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien u ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen.

Parking
Voldoende parking aan het hoofdkantoor.

 >>> kijk hier wie er al is ingeschreven.