23/01/2019 - Nieuwjaarsreceptie Antwerpen [volzet - wachtlijst]

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtlijst te plaatsen!

 
Nieuwjaarsreceptie Antwerpen
- woensdag 23 januari -  
Beste alumnus,

Op woensdag 23 januari nodigen we je graag uit op onze nieuwjaarsreceptie voor alle FEB-alumni in Antwerpen om samen 2019 goed in te zetten. Vier je graag met ons mee? Schrijf je dan snel in, want door het enorme succes stellen we de laatste 20 extra plaatsen open!

Dit jaar zijn we te gast bij Belfius op uitnodiging van mede-alumnus Jos Clijsters, voorzitter van de Raad van Bestuur van Belfius Bank. Als gastheer van de avond ontvangt hij ons in het auditorium van de regionale zetel te Berchem. 

Keynote spreker die avond is niemand minder dan Bart De Wever, N-VA voorzitter en burgemeester van de stad Antwerpen. Hij stelt ons zijn toekomstplannen voor de stad Antwerpen voor.

Aansluitend volgt een feestelijke nieuwjaarsreceptie met een enthousiaste toast op het nieuwe jaar, aangeboden door Belfius als joviale gastheer en als loyale structurele partner van Ekonomika Alumni.

We nodigen je van harte uit om je in te schrijven en kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Speciaal voor leden van Ekonomika Alumni bieden we dit exclusieve evenement gratis aan. Hernieuw dus snel je lidmaatschap. Niet-leden betalen 10 euro.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Antwerpen


foto Bart De Wever ©Miel Pieters
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Woensdag 23 januari 2019
Kalender
Regionale zetel Belfius
Grotesteenweg 454
2600 Berchem
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: € 10 

Plaatsen zijn beperkt tot 180 deelnemers
20 extra plaatsen
 
AGENDA
19:30
Ontvangst in de regionale zetel van Belfius te Berchem
20:00
Introductie door gastheer Jos Clijsters, voorzitter Belfius Bank
20:10
Verwelkoming door Ekonomika Alumni regio Antwerpen: co-voorzitters Hans D’Olieslager & Eva Boeckx
20:15
Keynote Bart De Wever
De toekomstplannen voor de stad Antwerpen
21:15
Nieuwjaarsdrink & -receptie
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
 
Ekonomika Alumni regio Antwerpen dankt haar structurele sponsor:
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: € 10

Je inschrijving is pas definitief na registratie - de plaatsen zijn namelijk beperkt - of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 180 personen.
Wegens het grote succes stellen we 20 extra plaatsen open.

Contact
Neem contact op met Hans D’Olieslager voor bijkomende informatie omtrent dit event. Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 10 euro aanrekenen.

Parking
Achter het gebouw van Belfius is er plaats voor een 50-tal wagens. Je kan deze parking bereiken via de doorgang tussen het Belfius gebouw en de Quick. De slagboom opent automatisch.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost € 45 per jaar, Young Alumni betalen slechts € 25. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS