17/01/2018 - Nieuwjaarsreceptie Oost-Vlaanderen

 
 
Nieuwjaarsreceptie in Gent
- woensdag 17/01 -  
Beste alumnus,

Ekonomika Alumni nodigt je van harte uit op haar nieuwjaarsreceptie regio Oost-Vlaanderen op woensdag 17 januari 2018 in aanwezigheid van dhr. Jan Smets – Gouverneur van de Nationale Bank van België.
 
Jan Smets werd in maart 2015  gouverneur van de Nationale Bank van België en is lid van de Raad van Bestuur van de Europese Centrale Bank. Hij is voorzitter van de afdeling "Financieringsbehoeften van de overheid" van de Hoge Raad van Financiën. Als Gouverneur is hij lid van een aantal internationale en nationale financiële organisaties en instellingen.
 
De ontvangst gaat door in de gerenomeerde Vlerick Business School in Gent. Deze autonome, drievoudig geaccrediteerde, internationale business school heeft nauwe banden met KU Leuven en Universiteit Gent en heeft strategische allianties met Peking University en de Universiteit van Stellenbosch business school. De Vlerick Business School werkt continu aan de uitbouw van een netwerk met de mondiale bedrijfswereld.

Laat ons samen het glas heffen om het nieuwe jaar goed in te zetten!

Hopelijk tot dan,

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Oost-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Woensdag 17 januari 2018
Kalender
Vlerick Business School
(Kapel 1ste verdieping)
Reep 1
9000 Gent
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: €15
 
AGENDA
19:00
Ontvangst in de recent gerestaureerde kapel - 1ste verdieping
19:30
Welkomstwoord door Patricia De Waele,
voorzitter Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen
19:45
'2018: Economische vooruitzichten en uitdagingen voor het eurogebied en België'

door dhr. Jan Smets
gouverneur van de Nationale Bank van België & lid van de Raad van Bestuur van de Europese Centrale Bank
20:15
Nieuwjaarsreceptie met fijne hapjes
22:15
Voorzien einde
 
> SCHRIJF HIER IN
 
Wij danken de sponsor van dit evenement:
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: €15

Inschrijven vóór 7 januari 2018! Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening BE98 7350 2832 4893 van Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen. 

Contact
Neem contact op met Patricia De Waele (0474/95.23.81) of Alain Verheyden (0478/60.21.26) voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Gelieve ons voor 15 januari 12:00 u  een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Zonder tijdige uitschrijving zal er €15/pp aangerekend worden.

Vervoer & Parking
Het centrum van Gent is het makkelijkst bereikbaar via het openbaar vervoer. Met de wagen kan je parkeren op parking 'Reep' vlakbij Vlerick Business School. Houd hierbij rekening met het nieuwe circulatieplan in Gent: raadpleeg de website van Vlerick voor een routebeschrijving naar de campus.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
OVER JAN SMETS
Al vlug na te zijn afgestudeerd als econoom aan de Universiteit Gent, trad Jan Smets in dienst bij de Nationale Bank van België. In 1994 werd hij er Hoofd van het Studiedepartement. In 1999 werd hij benoemd tot directeur van de Nationale Bank en tegelijkertijd werd hij ook door de regering aangesteld als Commissaris-Generaal voor de euro. Geruime tijd was hij ondervoorzitter van de Hoge Raad voor de Werkgelegenheid.

In maart 2015 werd hij gouverneur van de Nationale Bank van België en lid van de Raad van Bestuur van de Europese Centrale Bank. Hij is voorzitter van de afdeling "Financieringsbehoeften van de overheid" van de Hoge Raad van Financiën. Als Gouverneur is hij lid van een aantal internationale en nationale financiële organisaties en instellingen.
CORPORATE PARTNERS