25/01/2018 - Nieuwjaarsreceptie Vlaams-Brabant

Deze activiteit is volzet.

Mail naar ekonomika-alumni@kuleuven.be en we zetten je op de wachtlijst!

 
Nieuwjaarsreceptie in Leuven
- donderdag 25/01 -  
Beste alumnus,

Januari, da's vaak een kille en soms stormachtige maand, maar ook hét moment om vrienden & kennissen terug te zien en elkaar het beste te wensen. Ook bij Ekonomika Alumni zetten we het nieuwe jaar graag goed in: dat doen we op donderdag 25 januari met een nieuwjaarsreceptie voor alle FEB-alumni in Leuven.

Gegeven het groot aantal geïnteresseerden, starten we de avond in de Promotiezaal van de KU Leuven met onze centrale gast, FEB-alumnus Carl Devlies. Als schepen voor Financiën en Ruimtelijke Ordening zal hij het met ons hebben over ruimtelijke ontwikkeling in Groot-Leuven.

Mede-alumnus Jan Callewaert nodigt ons vervolgens uit in het exclusieve Tafelrond / The Fourth. Hij zal er ons zijn visie achter het luxehotel en restaurant op de Grote Markt uit de doeken doen, vergezeld van een hapje en een drankje.

Aansluitend volgt een korte rondleiding door The Fourth en vervolgens heffen we aldaar samen het glas op 2018!

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Vlaams-Brabant
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 25 januari 2018
Kalender
Promotiezaal KU Leuven
Naamsesraat 22
3000 Leuven

Aansluitend: rondleiding in Tafelrond / The Fourth
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: €15
 
AGENDA
19:00
Verwelkoming met een drankje in de Jubileumzaal

Keynote door schepen Carl Devlies
over ruimtelijke ontwikkeling in Groot-Leuven
 
20:30
Jan Callewaert verwelkomt ons in Tafelrond / The Fourth voor een korte rondleiding

Aansluitende nieuwjaarsreceptie
22:00
Voorzien einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: €15

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Je kan gratis parkeren in de ondergrondse parking van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (ingang via de Vlamingenstraat).
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
CARL DEVLIES
Carl Devlies (CD&V) heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de lokale en nationale politiek. Eerst als lid van het nationale CD&V partijbestuur, vervolgens als federaal volksvertegenwoordiger met specialisatie in financiën en begroting om daarna dienst te doen als staatssecretaris voor coördinatie van de fraudebestrijding.

Op lokaal niveau werd Dhr. Devlies de eerste keer Leuvens schepen in 1989. In de jaren die volgden, was hij onder andere verantwoordelijk voor Cultuur, Toerisme, Financiën en Sport. Hij deed ook een tijd dienst als burgemeester van de stad, als plaatsvervanger voor Louis Tobback. Sinds 2011 is hij opnieuw eerste schepen, bevoegd voor Financiën en Ruimtelijke Ordening. Het is in die hoedanigheid dat hij ons op 25 januari toespreekt.
HEB JIJ JE LIDMAATSHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 50 activiteiten per jaar, je krijgt toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2018 al vernieuwd? Lid worden kost €45 per jaar, Young Alumni betalen slechts €25. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS