24/01/2019 - Nieuwjaarsreceptie Vlaams-Brabant

 
Nieuwjaarsreceptie in Leuven
- donderdag 24 januari -  
Beste alumnus,

Onze beste wensen voor 2019! We zetten het jaar graag goed in: dat doen we op donderdag 24 januari met een nieuwjaarsreceptie voor alle FEB-alumni in Leuven.

Dit jaar zijn we te gast bij de coöperatie Cera op uitnodiging van CEO Franky Depickere. Sinds 2016 zijn we nauw met hen verbonden door hun ondersteuning bij de leerstoel Coöperatief Ondernemen aan onze Faculteit. Bovendien is Franky Depickere lid van het Bestuurscomité van Kulak. Hij zal ons persoonlijk ontvangen in de splinternieuwe en adembenemende huisvesting van Cera, in hartje Leuven.

We verwelkomen er ook onze centrale gast Mohamed Ridouani. Als kersverse burgemeester van Leuven zal hij het met ons hebben over de toekomstplannen van de stad, stadsontwikkeling en economische ontwikkeling in de regio.
 
Daarna voorzien we heerlijke hapjes en heffen we het glas op het nieuwe jaar tijdens een feestelijke receptie.
 
Speciaal voor leden van Ekonomika Alumni bieden we dit exclusieve evenement gratis aan. Hernieuw dus snel je lidmaatschap. Niet-leden betalen 15 euro.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio Vlaams-Brabant
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Donderdag 24 januari 2019
Kalender
Cera Leuven
Muntstraat 1
3000 Leuven
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: 15 euro
 
AGENDA
19:00
Ontvangst met een hapje
19:30
Welkomstwoord Peter Lamens, voorzitter Ekonomika Alumni
regio Vlaams-Brabant

Verwelkoming bij Cera vanwege CEO Franky Depickere
20:00
Keynote Mohamed Ridouani, burgemeester Leuven
20:30
Nieuwjaarsreceptie met heerlijk hapjes en drankjes
22:00
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
CERA, SAMEN INVESTEREN IN WELVAART EN WELZIJN
Samen met zo’n 400.000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwt aan een sterke coöperatie. Door de krachten te bundelen met hun vennoten en partners creëren ze samen economische en maatschappelijke meerwaarde:
  • Ze zorgen als belangrijke aandeelhouder voor sterke fundamenten van KBC Groep
  • Ze realiseren positieve impact in onze samenleving
  • Hun vennoten genieten van unieke voordelen
Geïnspireerd op de coöperatieve waarden van F.W. Raiffeisen vormen samenwerking, solidariteit en respect voor iedereen, al meer dan 125 jaar de basis van hun ondernemerschap.

Cera, diep geworteld, breed vertakt.

Meer info op de Cera-website.
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: 15 euro

Je inschrijving is pas definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer  BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.

Contact
Neem contact op met Peter Lamens voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 15 euro aanrekenen.

Parking
Wie met de wagen komt kan zich best parkeren in Parking Ladeuze.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS