26/01/2018 - Nieuwjaarsreceptie West-Vlaanderen

Deze activiteit is volzet.

Mail naar ekonomika-alumni@kuleuven.be en we zetten je op de wachtlijst!

 
Nieuwjaarsreceptie in Wevelgem
- vrijdag 26/01 -  
Beste alumnus,

Bij het begin van het nieuwe jaar staan we graag stil bij de economische vooruitzichten voor 2018, maar ook bij de (te verwachten) fiscale ontwikkelingen in eigen land en daarbuiten.

Daarom is Ekonomika Alumni in regio West-Vlaanderen op vrijdag 26 januari 2018 te gast voor een boeiende nieuwjaarsreceptie in Wevelgem, op uitnodiging van Delta Light en fiscaal advocatenkantoor Tiberghien.
 
Dhr. Nico Demeyere, FEB-alumnus en advocaat bij Tiberghien, zal het hebben over de toenemende economisering van de fiscaliteit. Uiteraard zullen ook de concrete hervorming van de vennootschapsbelasting en enkele internationale ontwikkelingen, bv op gebied van transfer pricing, minstens zijdelings aan bod komen.

Het is namelijk niet moeilijk om een link te leggen tussen economie en fiscaliteit, of om beiden in verband te brengen met (internationale) maatschappelijke evoluties en beleidsvoering. Beleidsmakers bedienen zich vaak en graag van fiscaliteit als instrument om ondernemers doorheen de economische situatie te gidsen en daarbij bepaalde accenten te leggen. Dit gebeurt op alle bestuursniveaus, regionaal, nationaal en steeds vaker internationaal en mondiaal. Binnen een bedrijf is fiscaliteit dan ook een uiterst belangrijke parameter voor het nemen van strategische beslissingen.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur regio West-Vlaanderen
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 26 januari 2018
Kalender
Delta Light
Muizelstraat 2
8560 Moorsele (Wevelgem)
Kalender
Leden: gratis
(Inschrijven verplicht!)
Niet-leden: €15
 
AGENDA
19:00
Ontvangst in de Delta Light 'Sky Box'
19:30
Spotlight op fiscale en economische verwachtingen voor 2018
20:15
Voorstelling jaarprogramma 2018
Ekonomika Alumni regio West-Vlaanderen
20:30
Uitgebreide nieuwjaarsreceptie
22:30
Voorzien einde
 
> SCHRIJF HIER IN
Inschrijving tot 1 januari voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni.
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: €15
(niet-leden kunnen inschrijven vanaf 1 januari)

Inschrijven vóór 19 januari 2018! Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op rekening 467-6190751-07 van Ekonomika West-Vlaanderen. 

Het aantal deelnemers is beperkt tot 70 personen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Parkeren kan aan de gebouwen van Delta Light.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
Inschrijving tot 1 januari voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni.
ADVOCATENKANTOOR TIBERGHIEN
Advocatenkantoor Tiberghien is gespecialiseerd in alle aspecten van (grensoverschrijdende) fiscaliteit en relatie(vermogens)recht. Tiberghien adviseert, onderhandelt, bemiddelt en voert procedures in al deze domeinen, en werkt voor bedrijven, particulieren en overheden. Het kantoor hanteert een unieke aanpak waarbij de eigen multidisciplinaire (fiscale) expertise aangevuld wordt met specifiek maatwerk volgens de noden van elk dossier of cliënt: economische analyse, transfer pricing, waarderingen, compliance en family governance. Tiberghien kan daarvoor beroep doen op een uitgebreid (inter)nationaal zakelijk, juridisch en fiscaal netwerk.  

Op de Belgische markt omvat Tiberghien met meer dan 90 gespecialiseerde advocaten in 3 vestigingen de grootste onafhankelijke fiscale praktijk. Het kantoor biedt daarenboven geïntegreerd Benelux fiscaal advies samen met Tiberghien Luxemburg en Atlas Tax Lawyers in Amsterdam. Samen met T/A economics vormen zij het samenwerkingsplatform T/A international, bestaande uit 190 fiscale en andere professionals.. Na de recente opening van een vestiging te Gent beschikt Tiberghien op die manier over kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Gent, Luxemburg en Zurich. 
CORPORATE PARTNERS