07/12/2018 - Re-Boot: Young Alumni Eindejaarsdrink

 
Young Alumni Eindejaarsdrink: Re-Boot
- vrijdag 07/12 -  
Beste alumnus,

Het jaar zit er bijna op ... Hoog tijd om weer samen terug te blikken op een fantastisch jaar vol alumni-activiteiten en vooruit te kijken naar 2019.

De Young Alumni werking gooit het dit jaar over een andere boeg en pakt uit met een gloednieuw concept: Re-Boot, een eindejaarsdrink met een spetterende afterparty! We nodigen je hiervoor graag uit op vrijdag 7 december in Leuven.
 
Stap mee aan boord van ‘De Spits’ en klink met ons op een geslaagd 2018. Gastspreker Carlien Cavens steekt van wal met een inspirerende sessie over geluk op (en naast) het werk. Met haar 15 inzichten zullen we volledig kunnen rebooten. Daarna is het alle hens aan dek en dansen we de nacht in tijdens de Re-Boot party ;-) 
 
Maak jij er mee een knalfeest van? Schrijf je dan in via de onderstaande link.


Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 7 december 2018
Kalender
Boot 'De Spits'
Kolonel Begaultlaan 4
3012 Wilsele (Leuven)
Kalender
Leden: gratis
Niet-leden: € 15
 
AGENDA
19:30
Deuren open
19:45
Verwelkoming
20:00
Eindejaarsdrink aangeboden door
Ekonomika Young Alumni
20:30
Gastspreker Carlien Cavens
15 inzichten over geluk op (en naast) het werk
21:15
Re-Boot party
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: € 15

Je inschrijving is definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 15 euro aanrekenen.

Vervoer & Parking
De Spits ligt aangemeerd aan de Vaartkom in Leuven, op slechts 5 minuten fietsen van het station. Kom je met het openbaar vervoer? Dan neem je best de bus tot aan de halte Leuven Vaartvest. Vandaar is het slechts 3 minuten stappen. Wie met de auto komt, kan parkeren in de Kolonel Begaultlaan.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
CARLIEN CAVENS
Carlien Cavens studeerde handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen en is de founder van 48HoursUnplug. Ze geeft tal van workshops aan bedrijfsleiders om zich te ontkoppelen van de drukke wereld om hen heen en zich te concentreren op wat belangrijk is. Uit sympathie voor haar mede-economen deelt ze op de eindejaarsdrink 15 inzichten over geluk op (en naast) het werk. 

Wat je niet moet weten over Carlien:
- ze kreeg ooit haar eigen paard van een rijke Russische vrouw.
- ze is een echte travel fanaat met bezoeken aan zo'n 43 landen.
- ze haalde ooit het wereldnieuws door wielrenner Victor Campenaerts.
CORPORATE PARTNERS