26/04/2019 - Seniorendag 2019

 
Ekonomika Alumni
 
Seniorendag 2019
- vrijdag 26 april -  
Beste alumnus,
 
40 jaar geleden (of meer) begon jij aan je opleiding in het Handelskot. Daarom nodigen we je van harte uit op de Seniorendag 2019, op vrijdag 26 april in de Leuvense Faculty Club.
 
Jaar op jaar verwelkomen we onze senioren op dit prachtige feest die van deze gelegenheid dankbaar gebruik maken om oude vriendschapsbanden weer aan te halen. Dit jaar zijn we reeds toe aan onze 38ste editie en het belooft weer een blij weerzien te worden.

Geniet samen met je jaargenoten van toen van een heerlijk sterrendiner, bereid door de gerenommeerde koks van Faculty Club. Door de tafelschikking per generatie zie je vast en zeker oude bekenden terug. Aansluitend zetten we het Io Vivat in op de legendarische nostalgiecantus, met gekende studentenliederen van toen.
 
We verwachten jullie talrijk en zullen er samen een heerlijk en studentikoos feest van maken!
 

Hopelijk tot dan,
 
Ekonomika Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 26 april 2019
Kalender
Faculty Club
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
Kalender
Leden & partner - €67
Gouden & diamanten jubilarissen - €67
Niet-leden - €74
 
AGENDA
10:45
Onthaal
11:00
Aperitief met hapjes
11:30
Viering Jubilarissen

Gouden Jubilarissen = begonnen in 1969 - het jaar van praeses Jos Clijsters en vice-praeses Johan Debuf

Diamanten Jubilarissen = begonnen in 1959 - het jaar van praeses Guy Vos (†) olv. Guido Van Gerven
12:00
Aan tafel! Een heerlijke maaltijd in Faculty Club, met tafelschikking per generatie

Verwelkoming door Jos Clijsters, voorzitter Ekonomika Senioren

Gastspreker : Luc Sels, Rector van de KU Leuven
15:00
Nostalgiecantus, met samenzang van de best gekende studenten-liederen “zoals toen”
16:00
Officieel einde. Nadien …
 
> SCHRIJF HIER IN
SENIOREN?
Het woord "Senior" heeft in de studentenwereld een speciale betekenis. Het is een beleefde aanspreekvorm voor een "hogergeplaatste in de studentengemeenschap".

Hoe dikwijls hebben we niet het glas geheven naar de praeses met de woorden "Prosit Senior"?

Omdat jij 40 jaar geleden (of meer) bent begonnen aan je opleiding in het Handelskot, mag jij je ook als "senior" laten aanspreken binnen Ekonomika Alumni. Jaarlijks vieren we al onze senioren op de seniorendag, die intussen al aan zijn 38ste editie toe is. 
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden & partner: 67 euro
Gouden en diamanten jubilarissen & partner: 67 euro
Niet-leden: 74 euro

Klik op de knop onderaan om je te registreren.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE09 7350 3016 4257 van Ekonomika Senioren. Vermeld bij de betaling je naam, voornaam en promotiejaar. De betaling moet bij ons geregistreerd zijn uiterlijk op maandag 22 april.

Contact
Neem contact op met Jan Maryssael (0498/59.58.56 – jan.maryssael@telenet.be) of het secretariaat (ekonomika-alumni@kuleuven.be) voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & parking
De Faculty Club is gelegen in het Groot Begijnhof, langs de Tervuursevest, meer bepaald aan de stadskant van het gedeelte van de Leuvense ring tussen Naamspoort en toegangsweg naar autosnelweg (viaduct) of, anders gezegd, tegenover het Leuvens Sportcentrum.

Je geraakt er snel en gemakkelijk via het openbaar vervoer: neem de ringbus 601 op perron 13 aan het station van Leuven. Deze bus vertrekt om de 10 minuten en brengt je tot aan de halte “Sportcentrum”. Van daar is het nauwelijks 200m wandelen. 

Wie met de wagen komt, kan zich parkeren op de parking van de Faculty Club. Deze is toegankelijk via de Tervuursevest. Volg de aanduiding op het blauwe bord “Domein Groot Begijnhof – Faculty Club”. In de week voor de Seniorendag zullen we de code voor Parkings P1 en P2 meedelen.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS