05/10/2018 - Young Alumni BBQ - Antwerpen

 
 
Young Alumni BBQ in Antwerpen
- vrijdag 05/10 -  
Beste young alumnus,

In Leuven is het al enkele jaren een traditie: eind september trappen we er een jaar vol Young Alumni-activiteiten af met een heerlijke BBQ. Vanaf dit jaar doen we dit ook in Antwerpen, op 05/10 op FEB Campus Carolus! 

Voor de nieuwe alumni is het het ideale moment om bij te babbelen over de eerste werkervaringen, bedrijfswagens & werkuren te vergelijken en terug te blikken op die "goede oude studententijd".
 
Ook de iets langer afgestudeerden zijn meer dan welkom om verhalen te delen en oude banden aan te halen bij een pintje en een stukje vlees. We voorzien uiteraard ook voldoende vegetarische alternatieven. 

Afhankelijk van het weer verwelkomen we je graag in de binnentuin of feestzaal van de campus vanaf 19:00, om aansluitend de stad in te trekken voor een frisse pint, tot in de vroege uurtjes.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 5 oktober 2018
Kalender
Binnentuin / Feestzaal
FEB Campus Carolus
Korte Nieuwstraat 33
2000 Antwerpen
Kalender
Leden: €10
Niet-leden: €19

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van €35!
Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.
 
AGENDA
19:00
BBQ-buffet (inclusief dranken)
In de binnentuin & feestzaal van Campus Carolus
22:00
Aansluitend: afterparty in 't stad, tot in de vroege uurtjes
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €10
Niet-leden: €19

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van €35! Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
De campus bereik je het best met het openbaar vervoer. Kom je toch met de wagen? Parkeer je dan op Parking Meir of één van de andere betaalparkings in de buurt van de campus. 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
WIL JE OOK LID WORDEN?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Lid worden kost normaal gezien €45 per jaar, maar Young Alumni betalen de eerste 5 jaar nadat ze zijn afgestudeerd slechts €25. Als je net bent afgestudeerd, geldt je lidmaatschap zelfs meteen tot einde 2019. Zo kan je deelnemen aan de BBQ & meteen lid worden aan de voordelig prijs van €35.

Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS