28/09/2018 - Young Alumni BBQ - Leuven

 
 
Young Alumni BBQ in Leuven 
- vrijdag 28/09 -  
Beste young alumnus,

Zoals na enkele jaren een mooie traditie is geworden, trappen we een jaar vol Young Alumni-activiteiten af met een heerlijke BBQ op de Leuvense campus

Voor de nieuwe alumni is het het ideale moment om bij te babbelen over de eerste werkervaringen, bedrijfswagens & werkuren te vergelijken en terug te blikken op die "goede oude studententijd". 

Ook de iets langer afgestudeerden zijn meer dan welkom om verhalen te delen en oude banden aan te halen bij een pintje en een stukje vlees. We voorzien uiteraard ook voldoende vegetarische alternatieven. 

We verwelkomen je graag in de Kapel van het Hogenheuvelcollege vanaf 19:00 en aansluitend zetten we het feestje verder op de Oude Markt, tot in de vroege uurtjes.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 28 september 2018
Kalender
Kapel Hogenheuvelcollege
FEB Campus Leuven
Naamsestraat 69
3000 Leuven
Kalender
Leden: €10
Niet-leden: €19

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van €35!
Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.
 
AGENDA
19:00
BBQ-buffet (inclusief dranken)
In de Kapel van het Hogenheuvelcollege
22:00
Aansluitend: afterparty in op de Oude Markt
(tot in de vroege uurtjes ;-) )
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: €10
Niet-leden: €19

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van €35! Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
Je kan parkeren op de parking van het Hogenheuvelcollege, ingang via de Vlamingenstraat.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
WIL JE OOK LID WORDEN?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Lid worden kost normaal gezien €45 per jaar, maar Young Alumni betalen de eerste 5 jaar nadat ze zijn afgestudeerd slechts €25. Als je net bent afgestudeerd, geldt je lidmaatschap zelfs meteen tot einde 2019. Zo kan je deelnemen aan de BBQ & meteen lid worden aan de voordelig prijs van €35.

Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS