29/03/2019 - Young Alumni Cantus [volzet - wachtlijst]

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtlijst te plaatsen!

 
Young Alumni Cantus
- vrijdag 29 maart -  
Beste alumnus,
 
Op 29 maart is het weer zover: dan halen we met z'n allen onze codex van onder het stof en zetten we samen het Io Vivat in, op de nu al legendarische Young Alumni Beijaarden Cantus!
 
Wij ontvangen je graag in de Recup (in de goede oude tijd nog de Pavlov) in Leuven vanaf 20u00 om vervolgens om 20u30 traditiegetrouw het Io Vivat in te zetten. De cantus zal voorgezeten worden door Egwin Avau en Lukas Dedeurwaerder, uit het praesidium van het 83e werkingsjaar.

Als thema van de avond: Beijaard! Voel jij je als afgestudeerde al bejaard? Of doet het je eerder denken aan de beiaardcantus uit je studententijd?

Leef je uit en tot de 29e!

Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni
 
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
PROGRAMMA
Kalender
Vrijdag 29 maart 2019
Kalender
Recup (vroegere Pavlov)
Tiensestraat 51
3000 Leuven
 
Kalender
Leden: € 13
Niet-leden: € 19

Je kan ook in 1 keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs mee cantussen: koop daarvoor het combiticket van € 38!
 
AGENDA
20:00
Ontvangst in de Recup
20:30
Io Vivat
22:30
Voorziene einde
 
> SCHRIJF HIER IN
PRAKTISCHE INFORMATIE
Registratie
Leden: € 13
Niet-leden: € 19

Je kan ook in 1 keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs mee cantussen: koop daarvoor het combiticket van € 38!

Let op: het aantal deelnemers is beperkt tot 100 personen! 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.
> SCHRIJF HIER IN
KIJK HIER WIE AL INGESCHREVEN IS
HEB JIJ JE LIDMAATSCHAP AL VERNIEUWD?
Als één van de 50.000 alumni van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen kan jij lid worden van Ekonomika Alumni! Als betalend lid geniet je niet alleen van korting op de meer dan 60 activiteiten per jaar, je krijgt eveneens toegang tot enkele exclusieve activiteiten en ECONnect magazine gratis in je bus. Bovendien geniet je van heel wat voordelen bij onze partners.

Heb jij je lidmaatschap voor 2019 al vernieuwd? Lid worden kost 45 euro per jaar, Young Alumni betalen slechts 25 euro. Ontdek hier alle voordelen en hoe je lid kan worden!
CORPORATE PARTNERS