Evenementen

14/10/2017 - Ekonomika Alumnidag 2017

Ook nu weer belooft onze jaarlijkse Alumnidag een onvergetelijk evenement te worden. We zijn dit jaar te gast bij MEDIALAAN voor een dag vol entertainment, inclusief rondleiding achter de schermen en DJ Sven Ornelis.

06/10/2017 - Young Alumni BBQ

Als kick-off van het nieuwe werkingsjaar organiseert Ekonomika Young Alumni op vrijdag 6 oktober een BBQ!

Voor de net-afgestudeerden is dit het ideale moment om de eerste werkverhalen te delen, vol trots over je bedrijfswagen te vertellen, maar vooral om even terug te blikken op de fantastische studententijd.

14/09/2017 - Bedrijfsbezoek 2XL in Zeebrugge

Transport en logistiek saai ? Niet bij 2XL! 2XL zette in 2005 een mega stap, nadat op basis van het contract met Danone Waters een logistiek magazijn van maar liefst 50.000m² werd opgetrokken in Zeebrugge. Ontdek er alles over tijdens een boeiend bedrijfsbezoek!

05/09/2017 - Chris Lebeer: Scale up als “game changer” in de klassieke industrie

Chris Lebeer brengt zijn rijke ervaring en inzichten aan de hand van het Sprimoglass verhaal, een onderneming die van klassieke ramen- en deurenfabrikant op korte tijd doorgroeide tot marktleider.

22/06/2017 - Het grote BREXIT debat tussen Alison Rose en Paul De Grauwe

UK Ambassadrice Alison Rose en LSE (en Emeritus KU Leuven) professor Paul De Grauwe debatteren vrank en vrij over de BREXIT. Het debat zal gemodereerd worden door top-journalist Rik Van Cauwelaert. Het debat zal in het Engels gevoerd worden.

21/06/2017 - Geschiedenis en toekomst Rock Werchter: museum rondleiding

Op woensdag 21 juni duiken we samen met jullie in de rijke geschiedenis van het festival en de gemeente tijdens een bezoek aan het Belevingscentrum Rock Werchter.

Pagina's