Over Ekonomika

Ekonomika Alumni is de vereniging voor alle afgestudeerden van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen aan de KU Leuven.

Meer dan 100 Alumni bestuursleden organiseren ook dit jaar weer diverse activiteiten in al onze provincies en in diverse vakgebieden. In 2009 gaan we verder op het elan van de voorbije jaren en dat gaan we communiceren via onze sterk vernieuwde website. Een moderne look & feel en nieuwe functionaliteiten nodigen u uit tot interactie, en de e-redactie blijft uitkijken naar nieuwe medewerkers die van onze website een paradepaardje gaan maken. Onze communicatie wordt op een nieuwe leest geschoeid, en via email en de website gaan we veel gerichter en tijdiger met u kunnen communiceren.

6 regionale kernen en 5 vakgroepen organiseren het hele jaar door hoogstaande sociale en vormingsactiviteiten. Verken onze website voor programma’s en contactpersonen: nieuwe medewerkers en nieuwe ideeën zijn van harte welkom.

Een speciale oproep naar de jongeren: Ekonomika Alumni zijn jullie Leuvense roots. Aarzel niet om contact te zoeken met andere afgestudeerden: kom naar onze activiteiten en leg interessante contacten met andere alumni.

Ekonomika Alumni is een open vereniging waar iedereen thuis kan zijn: wie wilt meewerken is welkom!

Met Ekonomika Alumni richten wij ons dus naar de 20.000 afgestudeerden van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen .

Afgestudeerden die hun jaarlijks lidgeld betalen, zijn lid van Ekonomika Alumni. De voordelen van dit lidmaatschap zijn :

  • 4x per jaar het tijdschrift ECONnect

  • korting op alle activiteiten van Ekonomika Alumni, de vakgroepen, de regionale kringen, de generatieactiviteiten, ...

  • gratis lid van Alumni Lovanienses en van de Vereniging voor Economie

  • toegang tot de Leuvense universiteitsbibliotheken

  • korting op het gebruik van de sportfaciliteiten van de KU Leuven

  • ...