Ontdek onze werking

EKONOMIKA ALUMNI IS DE VERENIGING VOOR ALLE 50.000 ALUMNI VAN DE FACULTEIT ECONOMIE & BEDRIJFSWETENSCHAPPEN VAN DE KU LEUVEN

ONZE MISSIE

Het hele jaar door streven we ernaar om het netwerk van onze afgestudeerden te versterken, zowel op professioneel als op ontspannend vlak. Tijdens meer dan 60 activiteiten over heel Vlaanderen & Brussel willen we alumni verbinden en helpen ontplooien: eender waar ze wonen, in welke sector ze werken en van alle leeftijden.

Netwerk met Ekonomika Alumni

Die activiteiten zijn enorm divers: je kan je professioneel netwerk uitbouwen tijdens verschillende netwerkevents en ziet ook je oude vrienden terug bij een frisse pint. Bovendien gunnen we je een blik achter de schermen op unieke bedrijfsbezoeken en blijf je je leven lang leren tijdens lezingen met topsprekers en boeiende seminaries.

Zo bouwen we aan Jouw Levenslang Netwerk!

Hoewel je als afgestudeerde van de FEB automatisch deel uitmaakt van het alumninetwerk, kan je als betalend lid genieten van heel wat bijkomende voordelen. Zo krijg je steeds minstens 33% korting op alle activiteiten, maar ook toegang tot exclusieve ‘members-only’ activiteiten en heel wat voordelen bij onze partners. Ontdek hier alle voordelen!

Ontdek ons team!

Peter Lamens

Co-voorzitter Ekonomika Alumni vzw
peter.lamens@parkeren.be

Ludovic Deprez

Co-voorzitter Ekonomika Alumni vzw
ludovic.deprez@be.ey.com

Righard Bruyns

Co-voorzitter Ekonomika Alumni vzw
righard@spiceagency.be

Hettie

Ekonomika Alumni Office
ekonomika-alumni@kuleuven.be

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN