ONS NETWERK AAN HET WERK

ONS ALUMNINETWERK OP ZIJN STERKST

Ons netwerk aan het werk

Ons alumninetwerk is pas op zijn sterkst als we mekaar helpen en informeren. Daarom bieden we een platform aan onze leden om elkaar professioneel te helpen, maar ook om een goed doel in de kijker te plaatsen waar een alumnus zijn of haar hart en ziel in legt. Ontdek hier waar je mede-alumni mee bezig zijn!

Heb je zelf een belangrijke mededeling voor mede-alumni? Wil je alumni oproepen of hen uitnodigen voor een interessant event, of zet je je in voor een goed doel?

Stuur je vraag of voorstel dan door naar
ekonomika-alumni@kuleuven.be!

Professionals helpen elkaar

Netwerken in uitsluitend vrouwelijk gezelschap

Zowat vijf jaar geleden zag alumnus Elke Jeurissen (HIR 1994) in haar netwerk heel wat ‘straffe madammen’ die desondanks vrij onzichtbaar bleven. Daarom besloot ze om een maandelijks netwerkevent, 'Straffe Madammen’, te organiseren.

Goed doel in de kijker

Armoede doorbreken in Costa Rica

Alumnus Linda De Donder (FEB 1987) woont al 20 jaar in Costa Rica en engageerde zich voor de Stichting Tejedores de Sueños (Dromenwevers). Deze stichting probeert armoede te doorbreken door jongeren de kans te geven naar school te gaan.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje in onze vacaturedatabank & houd de maandelijkse nieuwsbrief in de gaten!

ONTDEK ALLE VACATURES

Uw vacature hier plaatsen?

Contacteer ons