Alumni-activiteiten in de lift

Bedankt voor jullie massale opkomst!

Alumni-activiteiten in de lift

We mochten jullie dit jaar al massaal ontvangen op onze activiteiten. Dat doet ons enorm veel plezier! Omdat de beschikbare plaatsen steeds sneller volzet raken, geven we betalende leden toegang tot exclusieve voorinschrijvingen, zoals bij het bezoek aan het AfricaMuseum, of de keynote van Frank Monstrey.

Bovendien zijn er enkele activiteiten volledig voorbehouden voor leden. Denk maar aan de corporate dinners, het recente bedrijfsbezoek bij Agristo of het bezoek aan de luchtmachtbasis Kleine-Brogel dat later dit jaar zal plaatsvinden.

Wil jij ook van deze unieke ledenvoordelen genieten? Word nu lid voor de rest van 2019, want met nog een 40-tal activiteiten in het vooruitzicht is het zeker nog niet te laat :-) Leden genieten van minstens 33% korting op activiteiten, krijgen toegang tot members-only activiteiten en hebben toegang tot exclusieve voorinschrijvingen. Daarnaast geniet je ook van heel wat voordelen bij onze partners en krijg je ons driemaandelijks ECONnect magazine in de bus.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN