Partners

SAMEN MET DEZE PARTNERS BOUWEN WE AAN JOUW LEVENSLANG NETWERK

Partners

PartnersDankzij de steun van onze partners kunnen we duizenden FEB-alumni met elkaar verbinden en blijven we bouwen aan jouw levenslang netwerk. 

 

Corporate partners

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen biedt u een service op maat van u en uw behoeften. Van particulier tot openbare instelling, van grote of kleine onderneming tot Private Banking- of Wealth Management- klant, u kan altijd rekenen op een specialist waar en wanneer u dat verkiest. 

 

EY

EY is een wereldspeler op vlak van audit, fiscaliteit, transactiebegeleiding en consulting. De inzichten en professionele diensten die we verstrekken dragen bij aan het vertrouwen in de financiële markten en in de wereldwijde economie. We ontwikkelen uitstekende leiders die samenwerken met hun teams om onze beloftes aan al onze stakeholders waar te maken. Daarbij spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een betere werkwereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor de maatschappij.

EY wil de partner zijn in de groei van ondernemingen, overheden, start en scale-ups. Wereldwijd geven onze 250.000 medewerkers elke dag het beste van zichzelf om onze cliënten bij te staan met hun kennis en expertise. In België verlenen meer dan 2.150 medewerkers hoogwaardige diensten vanuit een uitgebreid regionaal kantorennetwerk. 

NCOI Learning

Sinds begin 2020 maken Kluwer Opleidingen en Fiscaal Informatief deel uit van de NCOI Groep, de grootste privéopleidingsgroep van de Benelux.De missie van NCOI Groep?
Mensen in staat stellen om levenslang bij te leren door onderwijs af te stemmen op individuele leerbehoeftes. 
Verder ondersteunt NCOI Groep bedrijven en publieke organisaties bij het aanbieden van opleidingen voor hun medewerkers.

Meer dan 30 jaar ervaring met focus op kwaliteit

NCOI Learning en Fiscaal Informatief organiseren al meer dan 30 jaar seminaries en permanente opleidingen over o.a. fi nanciële, fi scale en boekhoudkundige onderwerpen.
Het Qfor-label, certificaten van beroepsverenigingen en de erkenning door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker tonen o.a. aan dat u van ons kwaliteit mag verwachten.

Digitaal leren

Klassikale opleidingen & seminaries blijven een vaste waarde. Daarnaast staan NCOI Learning en Fiscaal Informatief garant voor een ruim aanbod aan webinars in gespecialiseerde materies.
Ons aanbod werd de afgelopen maanden aangevuld met online boostsessies, interactieve virtual classrooms en nieuwe leerplatformen.

Under the Roof

Under the Roof bouwt nieuwe verhalen. Onvergetelijke momenten met je gezin, gezellig eten met vrienden, een topproject op het werk, … de meeste herinneringen maak je onder een dak. Gebouwen vormen ons leven. En net daarom zetten wij in op een sterke combinatie van hedendaags design, duurzaamheid en wooncomfort. Als projectontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen en -appartementen. Ons team begeleidt je steeds met enthousiasme in alle stappen van het bouwproces en zorgt voor een eindresultaat dat perfect afgestemd is op jouw wensen.

Perrigo

Perrigo is de specialist bij uitstek in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten. Wij zijn merkenbouwers en zetten de Belgische consument centraal in alles wat wij ondernemen. Wij zijn fier op ons portfolio van topmerken zoals XLS-Medical, Physiomer, NiQuitin, Davitamon, …  Elke dag werken wij doelgericht aan onze missie om mensen gezond gelukkig te maken.

PWC

At PwC, you'll be part of a global professional service provider in Audit, Tax, Legal, Deals and Consulting, serving a wide range of fascinating industries and clients. We're 250,000 people in 158 countries, including over 1,700 in Belgium. Our purpose is to build trust in society and solve important problems. 

Partners