Partners

SAMEN MET DEZE PARTNERS BOUWEN WE AAN JOUW LEVENSLANG NETWERK

Partners

PartnersDankzij de steun van onze partners kunnen we duizenden FEB-alumni met elkaar verbinden en blijven we bouwen aan jouw levenslang netwerk. 

 

Corporate partners

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen biedt u een service op maat van u en uw behoeften. Van particulier tot openbare instelling, van grote of kleine onderneming tot Private Banking- of Wealth Management- klant, u kan altijd rekenen op een specialist waar en wanneer u dat verkiest. 

 

EY

EY is een wereldspeler op vlak van audit, fiscaliteit, transactiebegeleiding en consulting. De inzichten en professionele diensten die we verstrekken dragen bij aan het vertrouwen in de financiële markten en in de wereldwijde economie. We ontwikkelen uitstekende leiders die samenwerken met hun teams om onze beloftes aan al onze stakeholders waar te maken. Daarbij spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een betere werkwereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor de maatschappij.

EY wil de partner zijn in de groei van ondernemingen, overheden, start en scale-ups. Wereldwijd geven onze 250.000 medewerkers elke dag het beste van zichzelf om onze cliënten bij te staan met hun kennis en expertise. In België verlenen meer dan 2.150 medewerkers hoogwaardige diensten vanuit een uitgebreid regionaal kantorennetwerk. 

LGV

Als projectontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en appartementen, die hedendaags design en optimaal wooncomfort combineren. Steeds met de beste garantie op het vlak van planning en budgetcontrole. Bouwen is voor ons een heel persoonlijke materie. Een gespecialiseerd team begeleidt u in alle stappen van het bouwproces en zorgt ervoor dat het eindresultaat - het appartement of huis van uw dromen - perfect afgestemd is op uw wensen. 

Perrigo

Perrigo is de specialist bij uitstek in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten. Wij zijn merkenbouwers en zetten de Belgische consument centraal in alles wat wij ondernemen. Wij zijn fier op ons portfolio van topmerken zoals XLS-Medical, Physiomer, NiQuitin, Davitamon, …  Elke dag werken wij doelgericht aan onze missie om mensen gezond gelukkig te maken.

PWC

At PwC, you'll be part of a global professional service provider in Audit, Tax, Legal, Deals and Consulting, serving a wide range of fascinating industries and clients. We're 250,000 people in 158 countries, including over 1,700 in Belgium. Our purpose is to build trust in society and solve important problems. 

Partners