top of page
_1 _MG_2495 (1)_edited.jpg

Engageer je

ALLE MOGELIJKHEDEN OM BIJ TE DRAGEN AAN ONZE ACTIEVE ALUMNI-COMMUNITY

Wij hebben jou nodig!

'De pluribus unum': we zijn een grote en sterke vereniging enkel en alleen doordat tientallen mensen zich belangeloos inzetten. Vele handen maken licht werk, het is dus slechts door ook jouw idee en kleine inzet aan te brengen, dat we voor duizenden mede-alumni een verschil kunnen blijven maken.Sowieso zijn alle voorstellen of ideeën bijzonder welkom. Schrijf een van de co-voorzitters (Ludovic Deprez en Peter Lamens) aan of stuur naar Veerle Van Dyck, onze office manager, via ekonomika-alumni@kuleuven.beHet is ook maar een heel kleine stap om zelf een initiatief te nemen en een activiteit of mailing is snel opgezet voor jou en je mede alumni:

  • jij komt met een idee, de 'goesting' om dit te trekken en mobiliseert mee vrienden en mede-alumni;

  • Ekonomika Alumni vzw helpt jou met de praktische organisatie, alle administratie en betalingen en een brede communicatie naar alle (relevante) mede-alumniZo maken we er samen een bruisende alumnigemeenschap van!

003 - 11-DSCF6387.jpg

Waar kan jij ons mee helpen ?

97-DSCF6679_edited_edited.jpg

Houd een jaarreünie

Zijn we niet allemaal een beetje nostalgisch naar onze studententijd? Stiekem benieuwd wie uit onze aula waar terecht is gekomen? Zelf een jaarreünie opzetten lijkt veel werk, maar met onze hulp is dat snel geregeld. We steunen graag met locaties zoeken, inschrijvingen en betalingen opvolgen, jaargenoten zoeken in de database... Aarzel dus niet langer, we gaan aan de slag!

Plan een bedrijfsbezoek

Heb jij een geweldig idee om een interessant bedrijf dat je kent te bezoeken? Ken je iemand die hun bedrijf graag wil openstellen voor een bezoek van alumni-economisten? We zetten deze activiteit dan graag samen op en zorgen ervoor dat duizenden mede-alumni mee op de hoogte gebracht worden.

Geef een gastcollege

De professoren van onze faculteit zijn continu op zoek naar ervaringen uit het werkveld die een verrijking kunnen zijn binnen het curriculum van de studenten van vandaag. Heb jij interesse om een gastcollege te geven over jouw specialisatie? Ken je een geïnteresseerde mede-alumnus? Laat het ons weten!

Word ambassadeur in je land

Samen met onze faculteit zijn we actief op zoek naar "International Ambassadors", alumni die (al dan niet tijdelijk) in het buitenland wonen en werken en actief in contact willen blijven met alumni en faculteit. Zo kan je een contactpunt zijn voor nieuwe uitwisselingsstudenten of alumni die naar jouw regio verhuizen, inzichten delen over onderwijs en onderzoek met een unieke kijk, en desgewenst met onze hulp en database een lokaal netwerk uitbouwen.

IMG_1980.JPG

Rekruteer economiestudenten

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar getalenteerde economisten die met een frisse kijk recht uit de aula stappen? Dan heb je FEB-studenten nodig! Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag op weg richting het aanbod jobbeurzen en matching events van Ekonomika studenten, of de diverse platformen van de faculteit.

Word Corporate Partner

Onze alumniwerking draait volledig op de inzet van vrijwillige bestuurders en onze sponsors. Wil jij ook financieel een steentje bijdragen? Kan het bedrijf waar je actief bent extra B2B visibiliteit of employer branding gebruiken? We werken graag een voorstel op maat uit om jouw nodige financiële steun een waardevolle return te geven.

200117_EKON-NY-Evergem_071.jpg
Veerle 1-1.jpg

Veerle helpt je hier graag mee verder!

bottom of page