top of page
2 -200130_EKON-NY-Antwerpen_025_edited.jpg

ONTDEK ONZE WERKING

Over ons

De duizenden FEB Alumni in contact houden en in contact brengen met elkaar overheen alle generaties. Daar zijn we continu mee bezig met tientallen ge-engageerde bestuurders.

 

Op ontspannend vlak zorgen we ervoor dat je mede-alumni kan ontmoeten op reünies, de jaarlijkse alumnidag, alsook culturele activiteiten en bedrijfsbezoeken in heel Vlaanderen en Brussel.Daarnaast staan we ook op professioneel vlak klaar voor jou. Je kan je netwerk uitbreiden op corporate dinners en netwerkrecepties, je kennis verrijken op workshops en academisch onderbouwde seminaries binnen jouw vakgebied en je volgende carrièrestappen plannen via onze jobwerking.Bovenal rekenen we ook op jouw engagement om je ervaring en netwerk actief in te zetten voor de studenten van vandaag, je mede-alumni, faculteit en maatschappij.

 

Dit alles doen we 'the Ekonomika way': de nodige sérieux gaat steeds gepaard met een gezellig drankje erbij. Zo bouw jij bij ons aan Jouw Levenslang Netwerk!Hoe doen we dit?

  • Onze besturen bouwen sterke jaarprogramma's uit voor hun respectievelijke regio of vakgebied

  • Onze teams werken een gericht aanbod uit, van 'Eko Entrepreneurs' tot ons Velonomika wielerpeleton

  • Elke alumnus kan zelf een reünie opzetten of activiteit lanceren: jij komt met het idee, de 'goesting' en mobiliseert vrienden; de vzw helpt jou met de hele organisatie, administratie en communicatie.

53-DSCF6537.jpg

Regiobestuur

In elke provincie zorgen zij voor bedrijfsbezoeken, culturele uitstappen, bijeenkomsten en jaarlijkse nieuwjaarsrecepties.

_03_MG_6835.jpg
_MG_2712.jpg

Vakgroepwerking

Binnen elk vakdomein en samen met de Faculteit zorgen zij voor workshops en seminaries. P&L, Accountancy & Finance, HRM.... blijf levenslang leren!

Teams

Een divers aanbod van doelgroepspecifieke activiteiten wordt door onze teams opgezet: van het Velonomika wielerpeleton tot seniorenwerking, van Eko Entrepreneurs tot Career Boost.

004 - 46-DSCF6510.jpg
2 - 200128_EKON-NY-Leuven_036.jpg

Raad van bestuur

Onze nationale raad van bestuur waakt met 50 bestuurders over de lange termijn ontwikkeling van de vzw en zorgt voor een sterk en actief netwerk.

Onze corporate partners

We danken onze trouwe partners die het hele jaar door onze werking steunen.

Banner partner logos V4.png
bottom of page