top of page

Vakgroepwerking

ONTDEK ONZE VAKGROEPBESTUREN

Vakgroepwerking

_MG_2712.jpg

Meer dan 20 actieve bestuurders stellen binnen hun vakgebieden jaarlijks een fantastisch programma samen. Met een sterke samenhang tussen alumni en professoren van onze faculteit, bouwen we zo aan een ijzersterk platform voor levenslang leren. De nauwe samenhang tussen bedrijfswereld en academische inzichten, zowel in de organisatie alsook in de inhoud van de activiteiten, maakt onze vakgroepwerking bij Ekonomika Alumni uniek in het hele learning landschap.

 

Workshops, seminaries, keynotes, debatten, netwerkevents, bedrijfsbezoeken... met gevarieerde activiteiten zorgen we ervoor dat jij als alumnus kan blijven bijleren binnen je eigen vakgebied - of je toekomstige werkveld!Heb je zelf bepaalde noden rond bijscholing? Sluit jij je graag aan bij een vakgroep om nauwer contact te hebben met de academische wereld en je mede-alumni te inspireren? Contacteer ons op ekonomika-alumni@kuleuven.be of stuur een bericht naar de voorzitter van de respectievelijke vakgroep hieronder.

Vakgroep Productie en Logistiek

PL.jpg

Ekonomika Alumni vakgroep P&L

Onze vakgroep P&L is continu bezig om permanente vorming mogelijk te maken m.b.t. productie en logistiek in de ruime betekenis van Supply Chain Management. Cruciaal hierbij is ook het onderhouden van contacten tussen alumni onderling en academici, alsook het bevorderen van kruisbestuiving tussen theorie en praktijk. Recent waren er webinars over bv. 'robotics process automation', 'dual sourcing & nearshoring', 'the covid-19 vaccine supply system', seminaries over 'network design' en 'mobiliteit' en bezoeken aan o.a. de Lineas Shunting Yard.Voorzitter van het dagelijks bestuur is Dennis De Clerck.

Voorzitter van de stuurgroep is Jan Eeckhout.

Wil jij ons helpen ?

P&L dankt deze trouwe sponsors

Partners P&L.png

Jouw bestuurders in vakgroep Productie & Logistiek

anoniem.png
Dennis De Clerck
  • linkedin-icon
anoniem.png
Jan Eeckhout
  • linkedin-icon
anoniem.png
Robert Boute
anoniem.png
Arne Walraet
anoniem.png
Anne David
  • linkedin-icon

Vakgroep Accountancy & Finance

Fianance.jpg

Ekonomika Alumni vakgroep SCAFF

Onze vakgroep SCAFF, oftewel Studie- en contactgroep voor Accountancy, Fiscaliteit en Financiewezen, staat in nauw contact met zowel de brede financiële bedrijfswereld alsook de corresponderende onderzoekseenheid aan de faculteit. Ook in dit vakgebied streven we ernaar om zowel de nieuwste inzichten tot bij onze alumni te brengen, alsook het contact tussen bedrijfswereld en academische wereld te versterken met seminaries, netwerkmomenten en keynotes.Voorzitter van de vakgroep is Griet Helsen.

Wil jij ons helpen ?

Jouw bestuurders in vakgroep Accountancy & Finance

Griet Helsen.png
Griet Helsen
wewantyou.png
Alumnus gezocht
  • linkedin-icon

Vakgroep Human Resource Management

HR.jpg

Ekonomika Alumni vakgroep HRM

Ook in het vakgebied Human Resource Management / Personeel & Organisatie, is er een nauwe samenwerking tussen voorzitster en alumnus Veerle Theys en academische lead prof. Marijke Verbruggen. Met relevante workshops voor alumni actief in het domein van HRM, zorgen we voor relevante bijscholing en netwerkmomenten. Recent waren er zo seminaries over 'duurzaam thuiswerkbeleid', 'Talent Management' en 'loopbaanontwikkeling en gezondheid en welzijn'.Voorzitter van de vakgroep is Veerle Theys.

Wil jij ons helpen ?

Jouw bestuurders in vakgroep Human Resources Management

wewantyou.png
Alumnus gezocht
  • linkedin-icon
Veerle Theys.png
Veerle Theys
  • linkedin-icon
Marijke Verbruggen.png
Marijke Verbruggen
anoniem.png
Jan Vanthienen
wewantyou.png
Alumnus gezocht

Vakgroep Beleidsinformatica

Beleidsinformatica.jpg

Ekonomika Alumni vakgroep CBL

Al sinds 1974 is onze vakgroep CBL (Contactgroep Beleidsinformatici Leuven) actief om het contact tussen alumni in het brede werkveld van IT & Technology te versterken en voor permanente kruisbestuiving te zorgen tussen academische wereld en bedrijfsleven, in wellicht een van de snelst veranderende vakgebieden. Ook het jaarlijks terugkommoment, de "HIRB BBQ", is door menig alumnus in beleidsinformatica gekend.

 

Voorzitter van de vakgroep is alumnus prof. Jan Vanthienen.

Wil jij ons helpen ?

Jouw bestuurders in vakgroep beleidsinformatica

Vakgroep Marketing

marketing.jpg

Ekonomika Alumni vakgroep Marketing

Marketing en communicatie zet mensen aan tot actie en zijn niet weg te denken uit onze steeds veranderende maatschappij. De mogelijkheden binnen het vakgebied zijn eindeloos en maken deze vakgroep binnen onze werking daarom onmisbaar en uitermate boeiend. Samen met voorzitter Annabel Sels zijn we op zoek naar ge-engageerde alumni om deze werking een doorstart te geven.

Wil jij ons helpen ?

Jouw bestuurders in vakgroep Marketing & Strategie

Annabel_Sels.png
Annabel Sels
wewantyou.png
Alumnus gezocht
bottom of page