top of page

TEAMS

ONTDEK DIVERSE VORMEN VAN ENGAGEMENT

Teams

004 - 46-DSCF6510.jpg

Meer dan 40 alumni zijn geëngageerd om hun mede-alumni bij elkaar te brengen rond een specifiek thema of rond een bepaald interessegebied. Het aanbod is heel divers, van ondernemerschap stimuleren tot onze fervente wielertoeristen.

 

Onze teams zijn vooral een eenvoudige manier die élke alumnus met een goed idee snel toelaat om dit met steun van onze vzw te realiseren. Wil je een padel tornooi organiseren of debat over duurzaamheid opzetten? Wil je hackaton weekend lanceren of jouw jaargenoten van "class of 19** / 20**" bijeenbrengen op een reünie?Het is allemaal zeer snel opgezet voor jou en je mede alumni:

 • jij komt met een idee, de 'goesting' om dit te trekken en mobiliseert mee vrienden en mede-alumni;

 • Ekonomika Alumni vzw helpt jou met de praktische organisatie, alle administratie en betalingen en een brede communicatie naar alle (relevante) mede-alumniSluit jij je graag aan bij een bestaand team? Heb je een eigen project voor mede-alumni dat je graag lanceert? Breng jij jouw jaargenoten graag nog eens samen met onze steun? Contacteer ons op ekonomika-alumni@kuleuven.be of stuur een bericht naar een van de team leads hieronder.

Career Boost

0001.jpg

Team Career Boost

Het nieuwe team Career Boost heeft als objectief om jong afgestudeerden te begeleiden in hun beginnende carrièrevorming en in de eventuele zoektocht naar de perfecte 2e job. Van offline en online workshops over 'de perfecte personal pitch', 'present like a president' en 'develop an effective job search strategy' tot een vacatureplatform en een job matching event voor kandidaten en recruiters: we bouwen een sterk aanbod uit, in nauwe samenwerking met Ekonomika studenten.

Wil jij ons helpen ?

Het Career Boost team

Kaat Goclon.png
Kaat Goclon
 • linkedin-icon
Jeff Geys.png
Jeff Geys
 • linkedin-icon
Seppe Mermans.png
Seppe Mermans
 • linkedin-icon
Tomas Raes.png
Tomas Raes
Marie Notte.png
Marie Notte
 • linkedin-icon
 • linkedin-icon

Eko Entrepreneurs

0002.jpg

Team Eko Entrepreneurs

Het nieuwe team Eko Entrepreneurs is opgezet om alumni-ondernemers dichter bij elkaar te brengen en te helpen, alsook om studenten en alumni te inspireren over ondernemerschap. Van ondernemerscafés waar je ervaringen en verhalen van mede-alumni kan ontdekken tot 'shadow an entrepreneur' voor studenten en netwerkevents: vanaf najaar 2022 zetten we een sterk programma neer, ook hier in nauwe samenwerking met Ekonomika studenten.

Wil jij ons helpen ?

Het Eko Entrepreneurs team

Dylan Mendes.png
Dylan Mendes
 • linkedin-icon
anoniem.png
Lawrence Landeloos
 • linkedin-icon
Lauren De Flander.png
Lauren De Flander
 • linkedin-icon
anoniem.png
Maxime Verhoeven
anoniem.png
Alexander Goemans
 • linkedin-icon
 • linkedin-icon

ECONnect redactieraad

Untitled design (9)-compressed.jpg

ECONnect redactieraad

Al meer dan 70 jaar brengen we met Ekonomika Alumni een magazine uit. Wat vroeger de Ekonomika Berichten was, is sinds 2013 omgedoopt tot ECONnect, een gezamenlijke uitgave met onze faculteit.Met 4 erg gevulde edities per jaar met nieuws voor en door alumni, faculteit, onderzoek en studenten is een sterke redactieraad nodig samen met veel gepassioneerde schrijvers en columnisten. Aarzel niet om je aan te melden om éénmalig of enkele keren een artikel te willen schrijven, van harte welkom.

 

Eindredacteur van ECONnect magazine is Fa Quix.

Voorzitter van de redactieraad is Righard Bruyns.

Wil jij ons helpen ?

Onze ECONnect redactieraad

Fa Quix.png
Fa Quix
Righard Bruyns.png
Righard Bruyns
 • linkedin-icon
anoniem.png
Wilfried Lemahieu
anoniem.png
Valerie Molly
anoniem.png
Anke Somers

Ekonomika Senioren

0004.jpg

Ekonomika Senioren

Ben jij 40 jaar geleden begonnen aan onze Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (toen nog FETEW)? Dan mag je je "Senior" noemen en ben je welkom op de activiteiten van onze Ekonomika Senioren! Hoogtepunt van de kalender is het jaarlijkse seniorenfeest in april, bij Faculty Club Leuven.

Daarnaast brengen we onze senioren graag ook samen rond topics zoals start-ups, levenslang leren, coaching en mentoring. Naast elkaar blijven terugzien, is het voor ons ook belangrijk om kennis, netwerk en ervaring door te geven aan studenten en jong afgestudeerden.

 

Voorzitter van Ekonomika Senioren is Freddy Nurski.

Wil jij ons helpen ?

Ons bestuur van Ekonomika Senioren

anoniem.png
Freddy Nurski
anoniem.png
Guy Bylemans
anoniem.png
Luciana Togni
anoniem.png
Ria Lucas
anoniem.png
Chris Van Roey

Velonomika

0003.jpg

Team Velonomika

Velonomika is het strafste en leukste wielerpeleton voor en door FEB alumni en studenten! Minstens 1 keer per maand rijden we samen uit en zorgen we voor een juiste balans tussen fietsen en nakaarten. Meestal wordt ook in 2 groepen met aangepaste afstand en snelheid gereden, om elkaar op terras terug te vinden. Een heerlijke manier om nieuwe mede-alumni te leren kennen!Kopman van de ploeg is Robert Boute.

Wil jij ons helpen ?

Het Velonomika team

anoniem.png
Robert Boute
 • linkedin-icon
anoniem.png
Edward Boute
 • linkedin-icon
Ludovic Deprez.png
Ludovic Deprez
 • linkedin-icon
bottom of page